Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αποκάλυψη: Η Tesla στην Ελλάδα…

Ελλάδα 17:03
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αποκάλυψη: Η Tesla στην Ελλάδα…

ΝΕΑ

Αποκάλυψη: Η Tesla στην Ελλάδα…

ΝΕΑ

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsauto.gr, πολύ σύντομα θα δούμε την πρώτη έκθεση – showroom της Αμερικανικής αυτοκινητοβιομηχανίας στην Ελλάδα, σε πολυτελές εμπορικό κέντρο των Βορείων προαστίων της Αθήνας! Όλο το παρασκήνιο!

Advertisement
Advertisement

Τα νέα πολιτικά δεδομένα, το αναμενόμενο πρόγραμμα για την ηλεκτροκίνηση (που θα αλλάξει τα δεδομένα για το ηλεκτρικό αυτοκίνητο στην Ελλάδα, το οποίο σήμερα ο Έλληνας το βλέπει ως… διαστημόπλοιο), αλλά και η έλευση στην Ευρώπη του πιο οικονομικού αυτοκινήτου της, του Model 3, έχει ανοίξει τις ορέξεις της Tesla και για την Ελλάδα.

Θυμίσουμε πως όταν το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας για την ηλεκτροκίνηση μπει σε εφαρμογή το ηλεκτρικό αυτοκίνητο θα είναι πιο προσιτό, αφού προβλέπεται  δραστική μείωση των φόρων (Ο% τέλος ταξινόμησης) και έξτρα επιδότηση (4.000 με 6.000€). Θα αλλάξει τα δεδομένα όμως και στους εταιρικούς χρήστες (leasing κλπ), με το πρόγραμμα να προβλέπει επιπλέον απόσβεση του αυτοκινήτου για την εταιρεία, κατά 25% της αξίας του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας που σας είχαμε μεταδώσει, μεγάλος Ελληνικός επιχειρηματικός όμιλος είχε έρθει σε πρώτη συμφωνία με τους Αμερικανούς. Ομως ο… ακατέβατες απαιτήσεις της Tesla, δεν άφησαν περιθώριο για τις τελικές υπογραφές.

Advertisement
Advertisement

Μαθαίνουμε όμως πως η Tesla όμως θα έρθει Ελλάδα μέσα στο 2020 αυτόνομη, όπως συμβαίνει στις υπόλοιπες Ευρωπαϊκές χώρες, με αυτοκίνητα που θα κλείνονται on line απο το site της και θα εισάγονται από την Ιταλία. Μάλιστα τα αυτοκίνητα που θα αγοράζονται, θα παραδίδονται απευθείας στα σπίτια των αγοραστών.

Παράλληλα οι πληροφορίες μας αναφέρουν για την ύπαρξη ενός showroom σε πολυτελές κεντρικό εμπορικό στα Βόρεια της Αττικής (πιθανότατα στο  Golden Hall) στο οποίο θα έρχονται και σε επαφή με τους πωλητές της Tesla.

Ολα λοιπόν είναι έτοιμα – με βασική προϋπόθεση όμως να γίνει νόμος του Κράτους το αναμενόμενο εξαγγελθέν πρόγραμμα για την ηλεκτροκίνηση.

Advertisement

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα στο No1 MME για το αυτοκίνητο στην Ελλάδα, το newsauto.gr

 

Advertisement