Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Tesla στελεχώνει το εργοστάσιο της στην Γερμανία

Ελλάδα 21:53
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Tesla στελεχώνει το εργοστάσιο της στην Γερμανία

ΝΕΑ

Η Tesla στελεχώνει το εργοστάσιο της στην Γερμανία

ΝΕΑ

Πρόστιμο 12 εκατ. ευρώ, φωτιά στο εργοτάξιό, προβλήματα με οικολογικές οργανώσεις ακόμη και… γραφειοκρατία. Η Tesla μπορεί βρίσκει εμπόδια στη δημιουργία του Gigafactory στην Γερμανία αλλά δεν σταματά.

Advertisement
Advertisement

Η αυτοκινητοβιομηχανία του Elon Musk “βλέπει “μακριά και ήδη ζητά εργάτες και μηχανικούς για το (Γίγα) εργοστάσιο στο Gigafactory Berlin-Brandenburg.

 

Με αγγελία που έβαλε η Tesla στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η εταιρία αρχικά θέλει να καλύψει 339 θέσεις εργασίας, οι οποίες καλύπτουν, πιθανόν, τις θέσεις υπευθύνων σε τμήματα όπως:

Advertisement
Advertisement

Τεχνικός συντήρησης και λειτουργίας εγκαταστάσεων, μηχανικός εργαλείων για χύτευση, επόπτης βάρδιας στην κύρια παραγωγή χύτευσης, τεχνικός συντήρησης στη μονάδα κίνησης, υπεύθυνος μεταλλογραφίας για το εργαστήριο δοκιμών υλικών, τεχνικός χύτευσης, υπεύθυνος κατασκευής αμαξωμάτων (ποιοτικός έλεγχος) και Master-technician για πρωτότυπα.

Επιπλέον οι εταιρία ζητά και τεχνικούς μπαταριών για την συντήρηση τους, την κατασκευή πρωτοτύπων αλλά και την δοκιμή στοιχείων έτοιμα για εγκατάσταση σε αυτοκίνητα. Οι παραπάνω ειδικότητες, που ζητά η Tesla επιβεβαιώνουν πως στο Gigafactory στη Γερμανία, θα κατασκευάζονται τα «Model Y» που προορίζονται για την ευρωπαϊκή αγορά, αλλά και οι μπαταρίες τύπου «4680». Αυτές έχουν υψηλότερη απόδοση και πολλαπλάσια ενεργειακή χωρητικότητα συγκριτικά με τις «2170», αυξάνοντας την αυτονομία των μοντέλων.

Advertisement

Αν ενδιαφέρεστε για δουλειά στην εταιρία του Elon Musk στείλτε το βιογραφικό σας εδώ 

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
H Tesla βάζει τέλος στις διακοπές ρεύματος στο σπίτι…
Ανάκληση για Tesla Model 3 και Model Y
Τι θα λέγατε για ένα Tesla χωρίς τιμόνι;