Live Κίνηση
Περισσότερα
Mobility

Η Tesla αναζητά το στυλ του κινέζικου μοντέλου της

Ελλάδα 7:12
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Tesla αναζητά το στυλ του κινέζικου μοντέλου της

Mobility

Η Tesla αναζητά το στυλ του κινέζικου μοντέλου της

Mobility

Η Tesla ανακοίνωσε πως περιμένει προτάσεις από επαγγελματίες και αλλά και ερασιτέχνες σχεδιαστές σχετικά με το ηλεκτρικό αυτοκίνητο που θα κατασκευάζεται στην Κίνα.

Advertisement
Advertisement

Πριν από περίπου έξι μήνες ο Elon Musk είχε αφήσει να εννοηθεί σαφώς πως η Tesla προσανατολίζεται στο σχεδιασμό ενός αυτοκινήτου που θα παράγεται στην Κίνα. Σήμερα λοιπόν η εταιρία μέσω της κινέζικης σελίδας κοινωνικής δικτύωσης WeChat επιβεβαίωσε πως θα δέχεται σχέδια με ιδέες για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο χωρίς μάλιστα να θέτει περιορισμούς για το αν τα σχέδια θα πρέπει να προέρχονται από επαγγελματίες σχεδιαστές όπως επίσης δεν αναφέρει κάποιο περιορισμό στην εθνικότητα του δημιουργού.

Προς το παρόν οι λεπτομέρειες σχετικά με το κινέζικο Tesla είναι πολύ λίγες και ίσως αυτό δυσκολέψει τη δουλειά των σχεδιαστών. Πάντως φαίνεται πως μιλάμε για ένα μικρό αυτοκίνητο με περισσότερο αστικό χαρακτήρα αλλά και πρακτικότητα που θα τοποθετείται κάτω από το Model 3 στη γκάμα της Tesla.

Advertisement
Advertisement

Το μόνο σίγουρο είναι πως αυτοί με τις περισσότερες ελπίδες να κεντρίσουν την προσοχή είναι όσοι έχουν μια πραγματικά ανοιχτόμυαλη προσέγγιση σχετικά με το μέλλον της αυτοκίνησης. Άλλωστε τον Ιανουάριο ο Musk είχε δηλώσει πως φαντάζεται κάτι ριζοσπαστικό και σίγουρα μετά το Cybertruck καταλαβαίνουμε πως προφανώς περιμένει να δει προτάσεις που ξεφεύγουν από τα καθιερωμένα δεδομένα.