Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η teaser φωτογραφία του νέου Honda Jazz

Ελλάδα 3:35
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η teaser φωτογραφία του νέου Honda Jazz

ΝΕΑ

Η teaser φωτογραφία του νέου Honda Jazz

ΝΕΑ

Η Honda δημοσίευσε την πρώτη teaser φωτογραφία του νέου Jazz που πρόκειται να κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα του στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Τόκιο στις 23 Οκτωβρίου.

Advertisement
Advertisement

 

Με ανανεωμένη σχεδιαστική φιλοσοφία επικεντρωμένη στους επιβάτες, το νέο Jazz σύμφωνα με την Honda, βάζει στόχο να ανεβάσει τον πήχη στους τομείς της άνεσης και της οδηγικής αίσθησης. Για πρώτη φορά στην Ευρώπη, το Jazz θα διατίθεται με ένα, υβριδικό σύστημα κίνησης δύο ηλεκτροκινητήρων, για επιδόσεις, οικονομία καυσίμου και φυσικά χαμηλούς ρύπους.

Advertisement
Advertisement

Το νέο Jazz θα χρησιμοποιεί την ίδια τεχνολογία i-MMD που έχουμε δει και στο μεγάλο CR-V με την διαφορά πως τον ρόλο του 2.0λιτρου θερμικού κινητήρα του συστήματος θα έχει ένας μικρότερος κινητήρας 1.500 κ.εκ. Ο βενζινοκινητήρας είτε λειτουργεί ως γεννήτρια για την τροφοδοσία της μπαταρίας, είτε δουλεύει συνδυαστικά με τον ηλεκτροκινητήρα για επιπλέον δύναμη όταν χρειάζεται.

Το νέο Jazz θα μοιράζεται κάποια σχεδιαστικά στοιχεία με το ηλεκτρικό Honda e το οποίο θα αποτελεί τον αμιγώς ηλεκτρικό εκπρόσωπο των ιαπώνων και θα απευθύνεται σε ένα κοινό που αναζητά ένα μικρό αυτοκίνητο πόλης. Το υβριδικό Jazz αλλά και το Honda e θα αποτελέσουν τα βασικά όπλα της Honda για την επίτευξη του στόχου που έχει βάλει σχετικά με την πλήρη συμμόρφωση στους νέους κανονισμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης για μέση τιμή εκπομπών CO2 των πωληθέντων αυτοκινήτων κάθε κατασκευαστή κάτω από τα 95 γραμμάρια.

Την ίδια ημέρα που το νέο Jazz θα αποκαλυφθεί στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Τόκιο, η Honda θα πραγματοποιήσει συνέντευξη τύπου στο Άμστερνταμ κατά τη διάρκεια της οποίας θα γίνει λεπτομερής αναφορά στο σχέδιο εξηλεκτρισμού της εταιρείας για την Ευρώπη, το οποίο προωθεί με την ονομασία «Electric Vision».