Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Suzuki ανανεώνει το Ignis

Ελλάδα 7:23
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Suzuki ανανεώνει το Ignis

ΝΕΑ

Η Suzuki ανανεώνει το Ignis

ΝΕΑ

To μίνι ιαπωνικό μοντέλο ανανεώνεται αισθητικά και αποκτά αυτόματο κιβώτιο στην γκάμα του.

Advertisement
Advertisement

Σχεδόν τρία χρόνια μετά το λανσάρισμα της τελευταίας γενιάς του Ignis, η Suzuki φρεσκάρει το μοντέλο της με στόχο να ενισχύσει τον αστικό χαρακτήρα του. Στον αισθητικό τομέα τώρα, η ανανέωση περιλαμβάνει ανασχεδιασμένη μάσκα και προφυλακτήρα. Μικρές αλλαγές έχουμε και στο πίσω μέρος με μερική διαφοροποίηση των φωτιστικών σωμάτων. Επίσης, στην παλέτα των χρωμάτων του αυτοκίνητου προστίθενται νέες επιλογές. Στην καμπίνα του ανανεωμένου Ignis, η Suzuki έχει ανασχεδιάσει τον πίνακα οργάνων και τις επενδύσεις των καθισμάτων.

Advertisement
Advertisement

Για την κίνηση του Ignis φροντίζει ο αναβαθμισμένος 1,2 DUALJET ατμοσφαιρικός βενζινοκινητήρας των 1,2 λίτρων, με τον κωδικό Κ12D, o οποίος συνδυάζεται με ήπιο υβριδικό σύστημα που φέρει μπαταρία ιόντων λιθίου 10Ah. H Suzuki κάνει λόγο για καλύτερες επιδόσεις σε κατανάλωση και ρύπους, χωρίς προς το παρόν να έχουμε στη διάθεσή μας περισσότερα τεχνικά στοιχεία.
Τέλος, οι υποψήφιοι αγοραστές θα μπορούν να έχουν-πλέον-στη διάθεσή τους και ένα αυτόματο κιβώτιο CVT, πέραν της χειροκίνητης επιλογής.