Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Subaru παρουσίασε το ανανεωμένο BRZ

Ελλάδα 6:59
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Subaru παρουσίασε το ανανεωμένο BRZ

ΝΕΑ

Η Subaru παρουσίασε το ανανεωμένο BRZ

ΝΕΑ

Μια φρεσκαρισμένη έκδοση του BRZ για την Ιαπωνική αγορά, με μικρές αισθητικές αλλαγές και με αναβαθμίσεις στην ανάρτηση, παρουσίασε η Subaru.Του ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΡΠΙΔΗ

Advertisement
Advertisement

Επτά χρόνια μετά την παρουσίασή του το BRZ δέχεται μια σειρά διακριτικών αισθητικών και λειτουργικών επεμβάσεων, αρχικά για την Ιαπωνική αγορά και ίσως αργότερα και για τις διεθνείς αγορές.

Η Subaru αναφέρει πως έχει βελτιωθεί η αεροδυναμική του αυτοκινήτου όμως αυτό έχει γίνει χωρίς κάποια εμφανή αλλαγή στην εικόνα. Ουσιαστικά η διαφοροποίηση των αεροδυναμικών βοηθημάτων στο πίσω μέρος έχει μειώσει τους στροβιλισμούς. Μαζί με αυτό έχει αλλάξει και το set-up των αμορτισέρ προς όφελος της ακρίβειας των δυναμικών χαρακτηριστικών. Αλλαγές υπάρχουν όμως και στην πιο σκληροπυρηνική έκδοση BRZ RA-Racing η οποία έχει νέες ζώνες ασφαλείας καθώς και νέο ρολμπάρ.

Από εκεί και πέρα οι επεμβάσεις δεν επεκτείνονται και στον boxer 2λιτρο κινητήρα που διατηρεί την γνωστή απόδοση των 200 ίππων και 20,9 kmg ροπής, και που συνδυάζεται με χειροκίνητο ή αυτόματο κιβώτιο έξι σχέσεων.

Advertisement
Advertisement

92631e1b-subaru-brz-256765harpi640