Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Subaru υποστηρίζει το… ποδήλατο!

Ελλάδα 22:24
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Subaru υποστηρίζει το… ποδήλατο!

ΝΕΑ

Η Subaru υποστηρίζει το… ποδήλατο!

ΝΕΑ

Η Subaru είναι γνωστή για την αγάπη της σε όλες τις δραστηριότητες που έχουν σχέση με τη φύση και τη δράση. Την Κυριακή 4 Μαΐου έδωσε το «παρών» στο Dirt Heroes 2014, ως βασικός χορηγός.

Advertisement
Advertisement

Πρόκειται για έναν ιδιαίτερο αγώνα Mountain Bike για ζευγάρια – «υπερήρωες», που έλαβε χώρα στο όμορφο τοπίο του Κρυονερίου Αττικής. Εκεί λοιπόν, οι θεατές εκτός από τα θεαματικά περάσματα των ποδηλατών είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά και να δοκιμάσουν τα νέα Subaru XV και Forester σε μια ειδικά σχεδιασμένη διαδρομή, η οποία περιελάμβανε τόσο άσφαλτο, όσο χώμα και λάσπη!

Το NewsAuto.gr βρέθηκε εκεί και μίλησε με τον κ. Γιάννη Χεκιμιάν, Πρόεδρο και Διευθύνοντα σύμβουλο της ελληνικής εισαγωγικής της Subaru (Πλειάδες Motors), ο οποίος μας δήλωσε: «Η Subaru βρίσκεται πάντοτε κοντά σε ανθρώπους και διοργανώσεις που αντιπροσωπεύουν την ενέργεια, τη δράση, τον αθλητισμό και την αγάπη για τη φύση! Έτσι λοιπόν, είναι χαρά μας που υποστηρίζουμε το Dirt Heroes 2014, λαμβάνοντας και την ευκαιρία να έρθουμε κοντά στον κόσμο που αγαπάει το ποδήλατο και συγχρόνως προσφέροντας σε αυτόν τη δυνατότητα να γνωρίσει από κοντά την εταιρεία και τα μοντέλα μας».