Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Οι special Maserati Nerissimo Editions

Ελλάδα 8:16
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Οι special Maserati Nerissimo Editions

ΝΕΑ

Οι special Maserati Nerissimo Editions

ΝΕΑ

Με τρεις ιδιαίτερα εντυπωσιακές ολόμαυρες εκδόσεις των μοντέλων της, η Maserati εμφανίζεται στη Γενεύη και κλέβει καρδιές Ιταλόφιλων και όχι μόνο. H Ghibli, η Quattroporte και η Levante, όλες σε Nerissimo Edition δίνουν τόνους κομψότητας σε ολόκληρο το Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης.

Advertisement
Advertisement

 

Του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΠΟΪΔΑΝΗ

Advertisement
Advertisement

Οι εκδόσεις Nerissimo (σε ελεύθερη μετάφραση «κατάμαυρο») χαρακτηρίζονται προφανώς από το χρώμα που απλώνεται σε ολόκληρο το αμάξωμα και στην καμπίνα. Μόνο στη μάσκα εμπρός υπάρχει μια μικρή λεπτομέρεια από χρώμιο- κατά τα άλλα, είναι total black η εμφάνιση. Στη Γενεύη, η Maserati παρουσιάζει και τα τρία της μοντέλα Ghibli, Quattroporte και Levante σε Nerissimo Editions και πραγματικά απογειώνει την αισθητική των έτσι και αλλιώς κομψών μοντέλων της.

Maserati-Nerissimo-Edition-boi-530

Τα τρία αυτά μοντέλα στην έκδοση Nerissimo, είναι και αυτά που τραβούν τους επισκέπτες του χώρου της Maserati, όπου μπορεί να δει κανείς και τα υπόλοιπα μοντέλα και τις ειδικές εκδόσεις τους. ανάμεσά τους είναι και η Ghibli S Q4 GranLusso με το αμάξωμα σε Bianco Alpi απόχρωση, 20άρες ζάντες, γυαλιστερό αλουμίνιο για τις δαγκάνες των φρένων και επενδύσεις στην καμπίνα με τη φροντίδα της Ermenegildo Zegna.

Advertisement

Maserati-Nerissimo-Edition-boi-640c

Maserati-Nerissimo-Edition-boi-640b

Advertisement

Maserati-Nerissimo-Edition-boi-640