Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Skoda θα συνεργαστεί με το Cirque de Soleil

Ελλάδα 10:11
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Skoda θα συνεργαστεί με το Cirque de Soleil

ΝΕΑ

Η Skoda θα συνεργαστεί με το Cirque de Soleil

ΝΕΑ

Μία νέα, ιδιαίτερη συνεργασία ανακοίνωσε η Skoda, που ανακοίνωσε πως ενώνει τις δυνάμεις της με το παγκοσμίου φήμης «Τσίρκο του Ήλιου», ευρέως γνωστό ως Cirque du Soleil.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Η Καναδική εταιρία ζωντανής ψυχαγωγίας είναι γνωστή σε όλο τον κόσμο για τις συναρπαστικές παραστάσεις και τους ταλαντούχους καλλιτέχνες της. Πάνω από 180 εκατομμύρια θεατές έχουν παρακολουθήσει παραστάσεις του Cirque du Soleil στα σχεδόν 30 χρόνια ζωής του. Φέτος, ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο στο πλαίσιο παγκόσμιας περιοδείας, με 10 διαφορετικές παραστάσεις, πολλές από τις οποίες φιλοξενούνται σε σημαντικές αγορές για τη Skoda στην Ευρώπη, ενώ η ετήσια τουρνέ περιλαμβάνει ακόμα και μία εμφάνιση στην Κίνα.

Η συνεργασία της μάρκας με το διάσημο καλλιτεχνικό τσίρκο, ανοίγει νέες ευκαιρίες για την προσέγγιση εκατομμυρίων νέων, υποψηφίων πελατών. Κι αυτό διότι το Cirque du Soleil έχει μία παγκόσμια βάση θαυμαστών, με σχεδόν 10 εκατομμύρια followers στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και οι παραστάσεις του προσελκύουν κάθε χρόνο έντεκα εκατομμύρια θεατές.

Advertisement
Advertisement

Βάσει της συμφωνίας των δύο πλευρών, η τσέχικη μάρκα θα αποτελέσει αναπόσπαστο τμήμα της διαφημιστικής καμπάνιας του Cirque du Soleil σε υπαίθριες διαφημίσεις, έντυπα προϊόντα, τηλεοπτικά διαφημιστικά σποτ αλλά και στη διαδικτυακή παρουσία του. Η συνεργασία τετραετούς διάρκειας – μέχρι το 2021 – περιλαμβάνει επίσης καμπάνιες μάρκετινγκ μεγάλης κλίμακας και αποκλειστικές εμπειρίες VIP, όπως «εμπειρία από τα παρασκήνια», γνωριμία με τους καλλιτέχνες, αλλά και προωθητικές ενέργειες συνδεδεμένες με τη πόλη του Λας Βέγκας. Οι «ειδικοί» της ψυχαγωγίας βρίσκονται στη σκηνή του πόλης του τζόγου με πολυάριθμα σόου τα τελευταία 20 χρόνια.

Ξεκινώντας σαν μία ομάδα 20 πλανόδιων καλλιτεχνών το 1984, με ηγετική μορφή τον ιδρυτή του Guy Laliberté, το Cirque du Soleil έμελλε να ανακαλύψει εκ νέου τις τέχνες του τσίρκου και να γίνει Νο1 παγκοσμίως στη ζωντανή ψυχαγωγία. Σήμερα, έχει πάνω από 4.000 εργαζόμενους, μεταξύ των οποίων 1.300 καλλιτέχνες, από σχεδόν 50 διαφορετικές χώρες.