Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Skoda Octavia RS iV σε πρωτότυπες εκδόσεις

Ελλάδα 16:06
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Skoda Octavia RS iV σε πρωτότυπες εκδόσεις

ΝΕΑ

Η Skoda Octavia RS iV σε πρωτότυπες εκδόσεις

ΝΕΑ

Αν και η Skoda δεν έχει εκφράσει ακόμα την επιθυμία για περεταίρω εκδόσεις αμαξώματος της Octavia οι ψηφιακοί καλλιτέχνες που κατά καιρούς μας δίνουν κάποιες εμπνευσμένες δημιουργίες τραβούν και πάλι τα φώτα της δημοσιότητας.

Advertisement
Advertisement

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο ψηφιακός σχεδιαστής X-Tomi Design μας παρουσιάζει κάποια πρωτότυπη ιδέα επάνω σε μοντέλα παραγωγής γνωρίζοντας μάλιστα πως σε αρκετές αγορές το κοινό θα έβλεπε παραπάνω από θετικά μια τέτοια δημιουργία. Αυτό ακριβώς πιστεύουμε πως συμβαίνει και αυτή τη φορά με δύο διαφορετικές εκδόσεις αμαξώματος της Skoda Octavia.

Πρόκειται για μια έκδοση pick-up η οποία θα μπορούσε να έχει μια λαμπρή εμπορική καριέρα στην Αυστραλία και τις ΗΠΑ όπου αυτή η κατηγορία είναι ιδιαίτερα δημοφιλής. Ακόμα πιο ενδιαφέρουσα για τα δικά μας δεδομένα είναι η έκδοση shooting brake η οποία έχει σαφώς αρκετά στοιχεία από την station wagon εκδοχή αλλά με μια σαφώς πιο επιθετική σιλουέτα με μικρότερες γυάλινες επιφάνειες, χαμηλότερο τελείωμα οροφής και φυσικά μόνο δύο πόρτες.

Advertisement
Advertisement

Μάλιστα θέλοντας να προσδώσει περισσότερο δυναμισμό και  στις δύο δημιουργίες του ο X-Tomi Design έχει βασιστεί στην Octavia RS Vi η οποία θυμίζουμε πως ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία της καθώς γίνεται plug-in υβριδική με 245 ίππους και ηλεκτρική αυτονομία 60 χιλιομέτρων.