Live Κίνηση
Περισσότερα
Mercedes Summer

Η S-Class κινείται μόνη της… (vid)

Ελλάδα 9:27
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η S-Class κινείται μόνη της… (vid)

Mercedes Summer

Η S-Class κινείται μόνη της… (vid)

Mercedes Summer

Ο Markus Schäfer, μέλος του Divisional Board ειδικός στην παραγωγή της Mercedes-Benz, συνοδεύει την S-Class στην έξοδο από την γραμμή συναρμολόγησης. Για την ακρίβεια κάθεται στη θέση του συνοδηγού και όχι σε αυτή του οδηγού, αφού η μεγάλη και πολυτελής Mercedes, κινείται αυτόνομα χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Ο Schäfer, επιβεβαίωσε πως προτεραιότητα έχουν πάντα οι σύγχρονες τεχνολογίες, η φίρμα βρίσκεται ξεκάθαρα στο «δρόμο» της αυτόνομης οδήγησης. Ενώ αναφέρθηκε εκτενέστερα στο νέο δημιούργημα της Στουτγάρδης: «Η νέα S-Class θέτει παγκόσμια πρότυπα στην ασφάλεια, στην άνεση, τη συνδεσιμότητα και οδηγείται προς ολοταχώς στην αυτοματοποιημένη οδήγηση.

Η S-Class εξέρχεται μόνη της από τη γραμμή παραγωγής ενώ οδηγείται αυτόνομα στην περιοχή φόρτωσης. Το στέλεχος της Mercedes-Benz προχώρησε ένα βήμα παρακάτω αφού ισχυρίστηκε πως στο μέλλον το αυτοκίνητο τους θα οδηγείται αποκλειστικά μόνο του μέχρι το γκαράζ του ιδιοκτήτη του.

Advertisement
Advertisement

Η γερμανική φίρμα δείχνει να έχει πάρει πολύ σοβαρά τις εξελίξεις που αφορούν την αυτόνομη οδήγηση, ενώ οι άνθρωποι της δικαιολογημένα επιθυμούν διακαώς να μετατραπούν σε πλοηγοί αυτής της νέας επαναστατικής τεχνολογίας, προκειμένου να μπορούν να το επικοινωνήσουν με μεγαλύτερη πειθώ στο κοινό, δικό τους ή μη…

Mercedes-Benz-S-Class-2018-tsiro-640