Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Rolls Royce Cullinan γίνεται limo

Ελλάδα 10:51
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Rolls Royce Cullinan γίνεται limo

ΝΕΑ

Η Rolls Royce Cullinan γίνεται limo

ΝΕΑ

Δεν πρόκειται για μια ακόμα ψηφιακή απεικόνιση αλλά για μια πραγματική μετατροπή της εταιρίας Klassen η οποία μετέτρεψε την Rolls-Royce Cullinan σε επιμηκυμένη λιμουζίνα.Του ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΡΠΙΔΗ

Advertisement
Advertisement

Η Klassen είναι γνωστή για εξειδικευμένες επεμβάσεις σε πολύ ακριβά, πολυτελή μοντέλα όπως οι Mercedes-Maybach S-Class, η Bentley Bentayga, και η Mercedes-Benz G-Class. Αυτή τη φορά στο στόχαστρο μπήκε η Rolls Royce Cullinan η οποία και υποβλήθηκε σε μια επέμβαση αύξησης του μεταξονίου.

Το μεταξόνιο λοιπόν αυξήθηκε κατά 1016 χιλιοστά φθάνοντας πλέον τα 4.311 χιλιοστά και το συνολικό μήκος του αυτοκινήτου τα 6.357 χιλιοστά. Εκτός από την αύξηση του μεταξονίου η Klassen έχει προσθέσει και αρκετά ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά όπως για παράδειγμα θωράκιση επιπέδου 7 που μπορεί να αναβαθμιστεί σε επίπεδο 9 καθώς και με ένα υπεσύγχρονο σύστημα πολυμέσων, με ηχοσύστημα της B&O καθώς και με ειδικό ατμοσφαιρικό φωτισμό.

Η Rolls Royce Cullinan της Klassen βρίσκεται ήδη προς πώληση σε δημοφιλή ιστοσελίδα αγγελιών της Γερμανίας με τιμή 1,8 εκατομμυρίων ευρώ.

Advertisement
Advertisement

rolls-royce-cullinan-stretched-by-klassen456765harpi640