Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Renault ανανεώνει το Captur

Ελλάδα 9:39
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Renault ανανεώνει το Captur

ΝΕΑ

Η Renault ανανεώνει το Captur

ΝΕΑ

Μετά από 3 χρόνια παρουσίας στις αγορές, η Renault ανανεώνει ελαφρώς το μικρό crossover μοντέλο της. Ας δούμε αναλυτικά τις διαφορές του φρεσκαρισμένου Captur.

Advertisement
Advertisement

Eπιμέλεια: Κώστας Φούζας (kf@newsauto.gr)

To Captur αποτελεί ένα από τα πιο πετυχημένα μοντέλα της Renault στην Ευρώπη. Mέσα σε μια ιδιαίτερα απαιτητική κατηγορία, όπως εκείνη την μικρών-compact crossover στην οποία εντάσσεται, το Captur πούλησε μέσα στο 2016 περίπου 220.000 μονάδες. Έτσι, μετρώντας ήδη 3 χρόνια εμπορικής παρουσίας, το γαλλικό μοντέλο ανανεώνεται στα σημεία για το 2017 και κάνει το πρώτο του ντεμπούτο στην επικείμενη έκθεση της Γενεύης. Όπως μπορούμε να δούμε και από τις σχετικές φωτογραφίες, το ανανεωμένο Captur αποκτά ανασχεδιασμένη μάσκα, νέους προφυλακτήρες με καινούργιες ποδιές & νέου τύπου φωτιστικά σώματα full LED. Το μοντέλο θα συνεχίσει να προσφέρει πολλές επιλογές εξατομίκευσης, με 30 διαφορετικούς συνδυασμούς εξωτερικών χρωμάτων και νέας σχεδίασης ζάντες αλουμινίου 16 & 17 ιντσών. Παράλληλα, στον προαιρετικό εξοπλισμό του μοντέλου προστίθεται και μια νέα πανοραμική-σταθερή γυάλινη οροφή.

Advertisement
Advertisement

Σχετικά με την γκάμα των κινητήρων του δεν αναμένουμε αλλαγές, παρά μόνο βελτιώσεις όσον αφορά τις εκπομπές ρύπων και την κατανάλωση. Έτσι, η γκάμα του μοντέλου θα περιλαμβάνει και πάλι τους βενζινοκινητήρες 0,9 & 1,2 TCe και το μοτέρ πετρελαίου 1,5 dCi. Περισσότερες λεπτομέρειες για το ανανεωμένο Captur αναμένουμε τις επόμενες μέρες στην έκθεση της Γενεύης, όπου η γαλλική φίρμα θα μας αποκαλύψει και τις αλλαγές στο εσωτερικό του.