Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η «Rambo Lambo» LM002 που πωλείται είναι macho!

Ελλάδα 14:49
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «Rambo Lambo» LM002 που πωλείται είναι macho!

ΝΕΑ

Η «Rambo Lambo» LM002 που πωλείται είναι macho!

ΝΕΑ

Σε δημοπρασία βγαίνει το εικονικό SUV της Lamborghini LM002 με μόλις 9.000 χιλιόμετρα.

Advertisement
Advertisement

Υπάρχει ένα ρητό που λέει «μέχρι ο γνωστικός να αποφασίσει να πάει, ο τρελός έχει πάει και έχει έρθει δύο φορές». Το γνωμικό ταιριάζει απόλυτα στην απόφαση της Lamborghini πίσω στο 1981 να κατασκευάσει ένα SUV το οποίο ονόμασε LM001. Το LM001 ήταν βασισμένος σε ένα στρατιωτικό concept των Ιταλών που ονομαζόταν Cheetah, ωστόσο τα στρατιωτικά τους πλάνα έπεσαν έξω.

Αυτό φυσικά δεν τους απέτρεψε από το να προχωρήσουν στην κατασκευή της LM001 και μάλιστα μετά από 5 χρόνια να την αναβαθμίσουν σε LM002 με πλούσιο εξοπλισμό και τον V12 των 5,8 λίτρων, των 444 ίππων και των 500 Nm τοποθετημένο μπροστά. Το κιβώτιο ταχυτήτων ήταν 5τάχυτο μηχανικό, ενώ η κίνηση μεταφερόταν και στους 4 τροχούς.

Advertisement
Advertisement

Η Lamborghini κατασκεύασε μόλις 300 LM002 και αυτή με το νούμερο 279 στο πλαίσιό του βρίσκεται σε διαδικασία δημοπρασίας. Η συγκεκριμένη είναι σε άριστη κατάσταση με μόλις 8.931 χιλιόμετρα στο οδόμετρό της. Βγήκε από τη γραμμή παραγωγής τον Ιούνιο του 1991 και διέγραψε μια περίεργη διαδρομή καθώς έχει περάσει από ιδιοκτήτες στην Ιαπωνία και τις Αραβικές χώρες.

Το αυτοκίνητο είναι σε εξαιρετική κατάσταση, όλα τα σέρβις έχουν γίνει επιμελώς, ενώ είναι βαμμένο σε κόκκινο χρώμα με μπεζ δερμάτινο εσωτερικό και ξύλινες επενδύσεις. Η τιμή της Lamborghini LM002 δεν έχει γίνει γνωστή, ωστόσο αναμένεται να «πονέσει» την τσέπη του τυχερού που θα βάλει στο γκαράζ του την «Rambo Lambo».

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Δείτε το τρέιλερ της ταινίας για τον Ferruccio Lamborghini (+video)
Οδηγούμε την Lamborghini Huracan Tecnica
Η Ultimae Roadster είναι η τελευταία Lamborghini Aventador

Advertisement