Live Κίνηση
Περισσότερα
Mercedes A-Class

Οι προβολείς Multibeam LED της A-Class

Ελλάδα 3:34
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Οι προβολείς Multibeam LED της A-Class

Mercedes A-Class

Οι προβολείς Multibeam LED της A-Class

Mercedes A-Class

Ένα από τα στοιχεία που κάνουν τη νέα Mercedes-Benz A-Class να ξεχωρίζει, ακόμα κι αν αφορά έναν τομέα στον οποίο δεν δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή παρότι σημαντικό, είναι οι προβολείς της. Αυτοί είναι τεχνολογίας Multibeam LED κι ας σταθούμε λίγο περισσότερο στο τι ακριβώς σημαίνει αυτό.

Advertisement
Advertisement

Οι προβολείς Multibeam LED υπολογίζουν μέσα σε κλάσματα του δευτερολέπτου την ιδανική ρύθμιση φωτισμού και φωτίζουν το οδόστρωμα με ακρίβεια. Έτσι, αναγνωρίζετε τους κινδύνους ακόμα πιο γρήγορα. Το σύστημα φωτισμού προσφέρει υψηλή απόδοση χωρίς να ενοχλεί τους άλλους οδηγούς, αυξάνοντας ακόμα περισσότερο την ασφάλεια. Επιπλέον, το χρώμα του που προσομοιάζει το φως της ημέρας προστατεύει τα μάτια και δεν αποσπά την προσοχή.

Το «περιλαμβανόμενο» προσαρμοζόμενο σύστημα υποβοήθησης φώτων μεγάλης σκάλας Plus μπορεί να απενεργοποιεί κάποιες από τις 18 LED του προβολέα. Έτσι, τα οχήματα που κινούνται στο αντίθετο ρεύμα ή μπροστά από το αυτοκίνητο μένουν εκτός του κώνου φωτισμού του προβολέα και ο φωτισμός μεγάλης σκάλας μπορεί έτσι να λειτουργεί πλήρως.

Όταν το αυτοκίνητο κινείται αργά σε οικισμούς ενεργοποιείται ο φωτισμός City. Το φως LED διαχέεται σε μεγάλο εύρος και προς τις δύο πλευρές: έτσι γίνονται ορατά πεζοδρόμια ή σημεία εξόδου που δεν είναι ιδιαίτερα εμφανή. Οι προβολείς MULTIBEAM LED αντιδρούν με μεγαλύτερη επιφάνεια φωτισμού και σε μία ακόμα περίπτωση: πριν την είσοδο σε διασταύρωση ή κυκλικό κόμβο, ενεργοποιείται ο φωτισμός αλλαγής κατεύθυνσης με υποχρεωτική κυκλική διαδρομή διευρύνοντας τον κώνο φωτισμού αριστερά και δεξιά.

Advertisement
Advertisement

2018-Mercedes-A-Class-backlights640