Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Οι πρώτες rendering φωτογραφίες του νέου μικρού Mitsubishi

Ελλάδα 7:00
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Οι πρώτες rendering φωτογραφίες του νέου μικρού Mitsubishi

ΝΕΑ

Οι πρώτες rendering φωτογραφίες του νέου μικρού Mitsubishi

ΝΕΑ

Σύμφωνα με καλά πληροφορούμενες πηγές, η Mitsubishi αναμένεται να παρουσιάσει το 2020 τον αντικαταστάτη του μοντέλου Mirage, που αποτελεί τον εκπρόσωπο της ιαπωνικής φίρμας στην κατηγορία B, ενώ ως γνωστό είναι ο αντικαταστάτης του Colt.

Advertisement
Advertisement

 

Του ΚΩΣΤΑ ΧΑΡΙΑΤΗ

Advertisement
Advertisement

Βάση των ίδιων πηγών, το νέο Mirage θα μοιράζεται την ίδια πλατφόρμα με το Renault Clio, ως μέρος της συμμαχίας Renault-Nissan-Mitsubishi, ενώ ήδη οι πρώτες ψηφιακά επεξεργασμένες φωτογραφίες είναι γεγονός, όπως αυτές του καλλιτέχνη Gábor Farkas. To Concept M.R.G., όπως και το ονομάζει ο ίδιος ο σχεδιαστής, ακολουθεί πιστά την σχεδιαστική φιλοσοφία της Mitsubishi «Robust & Ingenious». Πιο αναλυτικά, το εμπρός μέρος μοιάζει αρκετά με το αντίστοιχο του Eclipse Cross, με κύριο χαρακτηριστικό την μεγάλη γρίλια στη μάσκα, όπως και τα λεπτά φωτιστικά σώματα LED. Εξίσου σημαντικό είναι η επιθετική γραμμή του πλαϊνού, με τα φαρδιά φτερά και τους τροχούς των 17 ιντσών, ενώ στο πίσω μέρος κυριαρχεί η σειρά από LED λαμπτήρες που εκτείνεται καθόλη την επιφάνεια της πέμπτης πόρτας.

mitsubishi-concept-mrg-by-gabor-farkas (2)-chariatis-530

Στο εσωτερικό ο σχεδιαστής, προτίμησε να μείνει πιστός στο παραδοσιακό στυλ των Mitsubishi, με τις γενικά αυστηρές αλλά άμεσα αποδεκτές γραμμές και εργονομία. Η απαραίτητη high tech διάσταση εξασφαλίζεται από την οθόνη στο κέντρο του ταμπλό, την επιφάνεια αφής στην κεντρική κονσόλα, αλλά και την παρουσία στοιχείων όπως το HUD.

Advertisement

mitsubishi-concept-mrg-by-gabor-farkas (1)-chariatis-640