Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Οι πρώτες εικόνες του νέου DS 3 Crossback

Ελλάδα 16:48
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Οι πρώτες εικόνες του νέου DS 3 Crossback

ΝΕΑ

Οι πρώτες εικόνες του νέου DS 3 Crossback

ΝΕΑ

Μπορεί η DS Automobiles να έπαιζε το παιχνίδι των… teasers αλλά το Worldscoop forums της το χάλασε το παιχνίδι, αποκαλύπτοντας το DS3 Crossback και μάλιστα στην ηλεκτρική, e-Tense εκδοχή του!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (Instagram.com/SeitanF1)

Τον περασμένο Ιούλιο οι Γάλλοι είχαν δημοσιεύσει κάποια σχέδια από τη διαδικασία πατενταρίσματος του μοντέλου και η τελική του μορφή παραμένει πιστή σε αυτές.

Το DS3 Crossback έχει μεγάλη πλεγματώδη γρίλια με χρωμιωμένο πλαίσιο που επεκτείνεται μέχρι κάτω από τα ιδιαίτερου σχηματισμού φωτιστικά σώματα.

Advertisement
Advertisement

Ακροβολισμένα είναι κάθετα LED φώτα ημέρας ενώ το καπό είναι μυώδες και δίνει μία αρκετά επιθετική όψη στο γαλλικό μοντέλο. Στο πλάι συναντάμε το γνώριμο σχεδιαστικό χαρακτηριστικό της DS με την πίσω θύρα να «πέφτει» στη μεσαία κολώνα σαν κύμα. Η τύπου-κουπέ οροφή τελειώνει σε ένα μικρό σπόιλερ ενώ στο πίσω μέρος είναι χαρακτηριστικά τα λεπτά φωτιστικά σώματα.

ds3-crossback-leak-b640

Το εσωτερικό είναι ακόμα πιο μοντέρνο και ιδιαίτερο. Με ψηφιακό πίνακα οργάνων και head up display, μεγάλη οθόνη αφής στην κορυφή της κεντρικής κονσόλας και μία σειρά από διακόπτες χωρισμένους σε πρωτότυπο ρομβοειδές σχήμα. Το ίδιο και οι αεραγωγοί ενώ παρόμοιο μοτίβο συναντάμε και στην επένδυση του ταμπλό, των θυρών και των καθισμάτων.

Advertisement

ds3-crossback-leak-c640

Όσο για το e-Tense, οι διαφοροποιήσεις στον εξωτερικό του κόσμο αφορούν τη θύρα φόρτισης και την απουσία απολήξεων εξατμίσεων.

Advertisement

Η DS δεν έχει ανακοινώσει ακόμα τεχνικές προδιαγραφές, ούτε για το συμβατικό, ούτε για το ηλεκτρικό DS3 Crossback, πράγμα που αναμένεται να συμβεί τις επόμενες ώρες.

ds3-crossback-etense-leak-a640

Πάντως οι έως τώρα διαρροές μιλούν για αυτονομία 450 χιλιομέτρων για το e-Tense, με μπαταρία ιόντων-λιθίου 50 kWh και ισχύ της τάξης των 84 kW / 115 PS.

Advertisement