Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες από τις δοκιμές της Aston Martin DBX

Ελλάδα 1:00
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες από τις δοκιμές της Aston Martin DBX

ΝΕΑ

Οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες από τις δοκιμές της Aston Martin DBX

ΝΕΑ

Λίγες μέρες μετά την επίσημη επιβεβαίωση της δημιουργίας της DBX η Aston Martin δίνει στη δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες του πρώτου της SUV από την φάση των δοκιμών εξέλιξης.Του ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΡΠΙΔΗ

Advertisement
Advertisement

Η DBX είναι ένα ακόμα βήμα της Aston Martin προς την ανάπτυξη της εμπορικότητας και του πρεστίζ μέσω του εμπλουτισμού της γκάμας της που έχει ξεκινήσει με τις νέες DB11, Vantage και DBS. Οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν είναι από ένα πρωτότυπο εξέλιξης με έντονο καμουφλάζ που πάντως μας δίνει μια πρώτη ιδέα σχετικά με τις αναλογίες και τη σιλουέτα του πρώτου SUV της Aston Martin. Όπως φαίνεται η αισθητική θα έχει αρκετά δυναμικά στοιχεία ενώ ειδικά στο εμπρός μέρος υπάρχει μεγάλη οπτική σύνδεση με τα υπόλοιπα μοντέλα της εταιρίας και ειδικά με την Vantage.

Αυτή τη στιγμή το αυτοκίνητο έχει ολοκληρώσει τις δοκιμές προσομοίωσης και έχει ξεκινήσει η εξέλιξη σε πραγματικές συνθήκες. Σε πρώτη φάση λοιπόν η DBX δοκιμάζεται σε κάποιες από τις χωμάτινε ειδικές διαδρομές του Ράλι Ουαλίας που βρίσκονται κοντά στις εγκαταστάσεις της εταιρίας στο Gaydon.

050_aston_martin_dbx47654harpi640_1

Advertisement
Advertisement

Ένας από τους επικεφαλείς τεχνικούς εξέλιξης, ο Matt Becker, που προέρχεται από την Lotus σημειώνει μάλιστα πως παρά το γεγονός πως οι δοκιμές είναι σε πρώιμο στάδιο τα πρώτα δεδομένα είναι ιδιαίτερα θετικά καθώς φαίνεται πως υπάρχει απόλυτη συνέπεια μεταξύ της προσομοίωσης και των πραγματικών συνθηκών.

Θυμίζουμε πως η DBX έχει προγραμματιστεί για να παρουσιαστεί επίσημα προς το τέλος του 2019 οπότε είναι σίγουρο πως μέχρι τότε η Aston Martin θα μας δώσει αρκετά ακόμα ενδιαφέροντα στοιχεία καθώς και οπτικοακουστικό υλικό.

050_aston_martin_dbx47654harpi640

Advertisement