Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Porsche Taycan δέχεται το πρώτο Carbon Fiber Body Kit

Ελλάδα 19:16
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Porsche Taycan δέχεται το πρώτο Carbon Fiber Body Kit

ΝΕΑ

Η Porsche Taycan δέχεται το πρώτο Carbon Fiber Body Kit

ΝΕΑ

Η Porsche επιδιώκει ισχυρή ανάκαμψη πωλήσεων στις ΗΠΑ χάρη στις εντυπωσιακά νούμερα που καταγράφουν οι Macan και Taycan. Η Taycan είναι η πρώτη αμιγώς ηλεκτρική πρόταση της Porsche και έχει αποσπάσει κολακευτικά σχόλια για την απόδοση και το στιλ. Η Zyrus κάτι ετοίμασε προς τιμή της…

Advertisement
Advertisement

Όσοι δεν είναι πεπεισμένοι ακόμη, η Zyrus Engineering με έδρα τη Νορβηγία έχει παρουσιάσει ένα καλαίσθητο body kit από ανθρακονήματα που ενισχύει περαιτέρω την εμφάνιση της Taycan χωρίς να υπερβαίνει τα εσκαμμένα. Το συγκεκριμένο πακέτο αποκαλείται OEM plus και απευθύνεται στον πιο απαιτητικό ιδιοκτήτη της Taycan.

Αυτό είναι το πρώτο έξτρα πακέτο που διατίθεται για την Taycan. Το πλήρες κιτ της Zyrus αποτελείται από 14 μεμονωμένα εξαρτήματα σε καίρια σημεία του αμαξώματος. Το κιτ περιλαμβάνει πίσω διαχύτη, πλευρικές ποδιές, πίσω σπόιλερ, διακοσμητικά εμπρός και ένα μπροστινό χειροποίητο σπόιλερ στον προφυλακτήρα. Το πλήρες κιτ ξεκινά από τα 12.900 € και διατίθεται σε ματ απόχρωση ή γυαλιστερό ανθρακόνημα. Η πίσω πτέρυγα πωλείται ξεχωριστά στα 1.700 €.

Advertisement
Advertisement

Η Taycan αποδίδει από 500 έως 760 ίππους ανάλογα με την έκδοση, στην τελευταία δε περίπτωση διανύει το 0-100 km/h από στάση σε μόλις 2,6 δευτερόλεπτα. Η τιμή της πρώτης έκδοσης 4S απαιτεί 111.000 ευρώ. Οπότε εάν το πορτοφόλι σας το λέει, μπορείτε να τη “χτίσετε” ανάλογα με τις προτιμήσεις σας, δημιουργώντας τη δική σας Taycan. Με ή χωρίς το συγκεκριμένο εξοπλιστικό πακέτο που αφορά στο εξωτερικό τμήμα.

Διαβάστε ακόμη:

Η Porsche Taycan Cross Turismo χωρίς καμουφλάζ

Advertisement

“Άμπαλος” Τούρκος καρφώνει Porsche Taycan σε πλατεία (+video)

Πώς κατασκευάζεται η Porsche Taycan; (+vid)

Advertisement