ΝΕΑ

Η “Παπική” Lamborghini Huracan μπορεί να γίνει δική σας με 10 δολάρια!

Ελλάδα 3:25
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η “Παπική” Lamborghini Huracan μπορεί να γίνει δική σας με 10 δολάρια!

ΝΕΑ

Η “Παπική” Lamborghini Huracan μπορεί να γίνει δική σας με 10 δολάρια!

ΝΕΑ

Η Lamborghini δημιούργησε πέρσι αποκλειστικά για τον Πάπα Φραγκίσκο, μια Huracan στα χρώματα της σημαίας του Βατικανού η οποία πουλήθηκε σε δημοπρασία με τα έσοδα να πηγαίνουν για καλό σκοπό. Τώρα βγαίνει ξανά στο σφυρί σε φιλανθρωπική λοταρία! ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΞΥΔΗ

Advertisement
Advertisement

Η “Παπική” Huracan δημιουργήθηκε για τον τον Πάπα Φραγκίσκο από το τμήμα εξατομίκευσης της Lamborghini, Ad Personam, και παραδόθηκε στον ίδιο στα τέλη του Νοέμβρη του 2017 από τον διευθύνων σύμβουλο της εταιρίας, Stefano Domenicali.

Το ιταλικό υπεραυτοκίνητο βγήκε στο σφυρί από τον γνωστό οίκο RM Sotheby’s τον Μάιο του 2018 στο Monte Carlo και κατάφερε να συγκεντρώσει το ποσό των 715.000 ευρώ με τα χρήματα να πηγαίνουν απευθείας στον Πάπα, ο οποίος και τα διέθεσε για φιλανθρωπίες.

Ο νέος ιδιοκτήτης της Huracan φαίνεται πως θέλει να επιτελέσει και την δική του φιλανθρωπία και για αυτό το λόγο η “Παπική” Huracan, ευλογημένη και υπογεγραμμένη από τον ίδιο τον Φραγκίσκο γίνεται τώρα βραβείο σε διαδικτυακή φιλανθρωπική λοταρία από την Omaze η οποία έχει σαν στόχο την συγκέντρωση χρημάτων για καλό σκοπό χρησιμοποιώντας ευφάνταστους τρόπους.

Advertisement
Advertisement

lamborghini-huracan-pope

Ένας από αυτούς είναι και οι λαχνοί-ευκαιρίες που μπορείτε να αγοράσετε για να κάνετε δική σας αυτή την Huracan, έχοντας παράλληλα το δικαίωμα να εξασφαλίσετε περισσότερες από μία ευκαιρία με τα ποσά να ξεκινούν από τα 10 δολάρια Η.Π.Α. για 100 ευκαιρίες και να φτάνουν μέχρι και τα 5.000 δολάρια για πέντε χιλιάδες ευκαιρίες. Ουσιαστικά, όσες πιο πολλές ευκαιρίες αγοράσετε τόσο μεγαλώνουν και οι πιθανότητες η Huracan να γίνει δική σας.

Ο νικητής θα παραλάβει τα κλειδιά από τον ίδιο τον Πάπα Φραγκίσκο ενώ εκεί θα είναι και ο Domenicali. Φυσικά στο έπαθλο περιλαμβάνονται τα εισιτήρια αλλά και η διαμονή σε ξενοδοχείο για την επίσκεψή σας στο Βατικανό.