Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η πανέξυπνη διαφήμιση από τη Mini Cooper!

Ελλάδα 19:05
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η πανέξυπνη διαφήμιση από τη Mini Cooper!

ΝΕΑ

Η πανέξυπνη διαφήμιση από τη Mini Cooper!

ΝΕΑ

Έχουμε δει άπειρες διαφημίσεις αυτοκινήτων στο δρόμο και ομολογουμένως πολλές από αυτές μας έχουν απορροφήσει από την οδήγησή μας. Υπάρχει όμως και μία νέα διαφήμιση που σου τραβά μεν την προσοχή αλλά σε βοηθάει και στο να μην χάσεις το φανάρι! ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)

Advertisement
Advertisement

Στη Βιέννη σκέφτηκαν να κάνουν μία πολύ έξυπνη διαφήμιση για το Mini Cooper. Το concept αυτό δημιουργήθηκε ως μέλημα για την οδική ασφάλεια. Είναι πρωτότυπη και πολύ ευφυής η καινούρια καμπάνια.

mini-cooper-ad-640

Έχουν τοποθετήσει σε αρκετές διασταυρώσεις με μεγάλη κίνηση, μέσα και γύρω από τη Βιέννη, στις πινακίδες όπου υπάρχουν στους δρόμους, φωτογραφίες, οι οποίες είναι κινούμενες και συγχρονισμένες με το φανάρι που βρίσκεται στην εκάστοτε διασταύρωση. Πιο συγκεκριμένα, κάθε φορά που το φανάρι αλλάζει χρώμα, το αυτοκίνητο που εμφανίζεται στην πινακίδα αλλάζει και αυτό. Έτσι, όταν το φανάρι είναι κόκκινο εμφανίζεται ένα κόκκινο Mini Cooper, όταν είναι κίτρινο ένα κίτρινο και όταν το φανάρι γίνεται πράσινο, οι οδηγοί βλέπουν ένα πράσινο αυτοκίνητο στην πινακίδα.

Advertisement
Advertisement

Η διαφήμιση αυτή, η οποία κέρδισε το βραβείο Epica για το 2015 στην κατηγορία υπαίθρια διαφήμιση, είναι υπεραρκετή τόσο για να τραβήξει την προσοχή του οδηγού όσο και για να αποφευχθεί κάποιο ατύχημα στην κυκλοφορία, αφού η πινακίδα της διαφήμισης είναι σύμφωνη με τη σηματοδότηση του δρόμου.

mini-cooper-ad-a

mini-cooper-ad-b

Advertisement

Διαβάστε περισσότερα για το Μini Cooper εδώ.

 

Advertisement