Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Η Opel παρουσιάζει το νέο Corsa-e Rally  (+video)

Ελλάδα 4:19
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Opel παρουσιάζει το νέο Corsa-e Rally (+video)

ΑΓΩΝΕΣ

Η Opel παρουσιάζει το νέο Corsa-e Rally (+video)

ΑΓΩΝΕΣ

Ξεκίνησαν οι δοκιμές εξέλιξης του νέου ηλεκτρικού αγωνιστικού αυτοκινήτου της Opel. Το Opel Corsa-e Rally θα δώσει το παρών στο ADAC 3-Städte Rallye και στην ίδια διοργάνωση θα γίνει  η παρουσίαση του νεοσύστατου ADAC Opel e-Rally Cup στους συμμετέχοντες του Γερμανικού Πρωταθλήματος Ράλλυ.

Advertisement
Advertisement

 

Η εξέλιξη του Opel Corsa-e Rally ξεκίνησε . Το νέο αγωνιστικό αυτοκίνητο κινείται από μία μπαταρία 50 kWh, υποβάλλεται σε πολυάριθμα tests στο Κέντρο Δοκιμών του Dudenhofen. Το ηλεκτρικό αγωνιστικό όχημα της Opel έχει ισχύ 136 ίππων για να πληροί τα υψηλά πρότυπα του ADAC Opel e-Rally Cup. Το ντεμπούτο του πρώτου Ενιαίου Πρωταθλήματος Ράλλυ για ηλεκτρικά αυτοκίνητα προγραμματίζεται προς τα τέλη του καλοκαιριού του 2020. Στην εναρκτήρια σεζόν του, το πρωτάθλημα θα περιλαμβάνει τουλάχιστον οκτώ αγώνες για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021, που θα πραγματοποιηθούν κυρίως στο πλαίσιο του Γερμανικού Πρωταθλήματος Ράλλυ – German Rally Championship (DRM).

Advertisement
Advertisement

 

 

Advertisement

Το τελικό πρόγραμμα θα ανακοινωθεί στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Essen (30 Νοεμβρίου – 8 Δεκεμβρίου, 2019). Το Opel Corsa-e Rally θα παρουσιαστεί σε συμμετέχοντες και εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης στον τελικό της σεζόν του DRM 2019, και συγκεκριμένα στο ADAC 3-Städte Rallye που πραγματοποιείται στην περιοχή Freyung στην Κάτω Βαυαρία. Το ηλεκτρικό αγωνιστικό αυτοκίνητο θα εκτίθεται στο service area της Freyung και τις δύο ημέρες του αγώνα.

Advertisement

«Μέχρι τώρα, οι ενδιαφερόμενοι για το Γερμανικό Πρωτάθλημα Ράλλυ απλά διάβαζαν για το Opel Corsa-e Rally. Τώρα βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε το πρωτότυπο αυτοκίνητό μας. Ανυπομονούμε να έρθουμε σε επαφή και να συνεργαστούμε με τις ομάδες», δήλωσε ο Jörg Schrott διευθυντής της Opel Motorsport.

Το Corsa-e Rally θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στο ελληνικό κοινό στην έκθεση αυτοκινήτου «Αυτοκίνηση Anytime 2019», από 9-17 Νοεμβρίου 2019.

Advertisement