Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Οι Omoda & Jaecoo ξεκίνησαν και επίσημα στην Ευρώπη

Ελλάδα 13:01
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Οι Omoda & Jaecoo ξεκίνησαν και επίσημα στην Ευρώπη

ΝΕΑ

Οι Omoda & Jaecoo ξεκίνησαν και επίσημα στην Ευρώπη

ΝΕΑ

Στην καρδιά της Μαδρίτης, οι Omoda & Jaecoo του Ομίλου Chery πραγματοποίησαν την εναρκτήρια εκδήλωση παρουσίασής τους.

Advertisement
Advertisement

Αυτό σηματοδότησε την έναρξη της εισβολής της κινεζικής μάρκας στην ευρωπαϊκή αγορά υψηλών δυνατοτήτων, με την Ισπανία να χρησιμεύει ως προγεφύρωμα για να τη βοηθήσει να εξασφαλίσει έναν ευρύτερο χώρο ανάπτυξης σε όλη την Ευρώπη.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν 28 επίσημοι εκπρόσωποι της ισπανικής κυβέρνησης, καθώς και ο πρεσβευτής της Omoda Ισπανίας και διάσημος τραγουδιστής και ηθοποιός, Jaime Lorente.

Διαφοροποιημένη διάταξη προϊόντων

Η Omoda, ως εξατομικευμένη μάρκα, εστιάζει στον τομέα της νέας ενέργειας και προσφέρει μια ποικιλία επιλογών ισχύος. Η σειρά προϊόντων καλύπτει μια ποικιλία μοντέλων όπως BEV, PHEV, ICE κ.λπ., παρέχοντας στους καταναλωτές ποικίλες επιλογές.

Advertisement
Advertisement

Το Omoda E5, ως το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό crossover SUV της μάρκας, έχει προσελκύσει την προσοχή της παγκόσμιας αγοράς με την προηγμένη ηλεκτρική τεχνολογία και την αποτελεσματική ηλεκτρική απόδοση.

Σε πρακτικές δοκιμές, το Omoda E5 πέτυχε απόδοση αυτονομίας 110,9%, καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση μεταξύ των αντίστοιχων μοντέλων. Είναι εξοπλισμένο με μπαταρία φωσφορικού σιδήρου λιθίου χωρητικότητας 61 kWh, με μέγιστη αυτονομία έως και 430 χιλιόμετρα.

Επιπλέον, το Omoda E5 διαθέτει εντυπωσιακές δυνατότητες φόρτισης, ικανό να φορτίσει τη μπαταρία του από το 30% στο 80% σε μόλις 28 λεπτά. Ένα άλλο μοντέλο που κινείται με βενζίνη, το SUV Omoda C5, υιοθετεί μια εξαιρετικά σπορ σχεδιαστική γλώσσα που ονομάζεται “Art in Motion”.

Advertisement

Επιπλέον, το Omoda C5 έχει λάβει τη βαθμολογία ασφάλειας 5 αστέρων E-NCAP. Η δομή του αποτελείται από 78% χάλυβα υψηλής αντοχής και διατίθεται στάνταρ με διάφορα προηγμένα έξυπνα συστήματα υποβοήθησης της οδήγησης, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη, ασφαλή και άνετη οδηγική εμπειρία στους χρήστες

Διάταξη Βιώσιμης Ανάπτυξης

Στην εναρκτήρια εκδήλωση, οι Omoda & Jaecoo ανακοίνωσαν επίσης τη συνεργασία τους με τη Διεθνή Ένωση για τη Διατήρηση της Φύσης (IUCN). Μαζί, δεσμεύονται για τη διατήρηση της μεσογειακής βλάστησης των θαλάσσιων λιβαδιών, χρησιμοποιώντας «Λύσεις βασισμένες στη φύση» (NbS) για την ενίσχυση της ανθεκτικότητας των ακτών ενόψει της κλιματικής αλλαγής.

Advertisement

Αυτή η πρωτοβουλία πρόκειται να προωθήσει την εφαρμογή της πολιτικής μπλε άνθρακα της Ισπανίας (διατήρηση των ωκεανών), αποδεικνύοντας τη σταθερή δέσμευση της μάρκας για την προστασία του περιβάλλοντος και την κοινωνική ευθύνη.

Το έτος 2023 σηματοδοτεί μια ισχυρή φάση στην παγκοσμιοποίηση της Omoda, με τη νέα ενεργειακή της ικανότητα να λαμβάνει υψηλή αναγνώριση και εκτίμηση από τα ανώτερα κλιμάκια των κυβερνήσεων στην Τουρκία, την Ινδονησία, τη Μαλαισία και άλλα έθνη.

Στην ολοένα και πιο ανταγωνιστική αγορά αυτοκινήτου, ο παγκόσμιος σωρευτικός όγκος πωλήσεων της Omoda ξεπέρασε τις 160.000 μονάδες το 2023, με την παρουσία της μάρκας να εξαπλώνεται σε περισσότερες από 20 χώρες και περιοχές παγκοσμίως, αναδεικνύοντας πλήρως τη δύναμη πρώτης γραμμής των αναδυόμενων εμπορικών σημάτων.

Advertisement

Αυτή η ισπανική εκδήλωση λανσαρίσματος σηματοδοτεί μια ουσιαστική ανακάλυψη για την Omoda & Jaecoo στην ευρωπαϊκή αγορά, αναδεικνύοντας περαιτέρω τη μοναδική γοητεία και την οραματική διορατικότητά της ως ξεχωριστή μάρκα υπό τον Όμιλο Chery.