Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η νέα τεχνολογία της Honda, Dream Drive κάνει τα πάντα (vid)

Ελλάδα 5:46
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η νέα τεχνολογία της Honda, Dream Drive κάνει τα πάντα (vid)

ΝΕΑ

Η νέα τεχνολογία της Honda, Dream Drive κάνει τα πάντα (vid)

ΝΕΑ

Από τη στιγμή που η τεχνολογία στην αυτοκίνηση προχωράει με ασύλληπτα γρήγορους ρυθμούς, η Honda εκμεταλλεύεται την ευκαιρία και παρουσιάζει στην Έκθεση CES που πραγματοποιείται στο Λας Βέγκας, τo Dream Drive, που ουσιαστικά αποτελεί έναν χρησιμότατο βοηθό για οδηγό και επιβάτες.

Advertisement
Advertisement

 

Του ΚΩΣΤΑ ΧΑΡΙΑΤH

Advertisement
Advertisement

Η συγκεκριμένη τεχνολογία, σύμφωνα με τον Ιάπωνα κατασκευαστή, έχει στόχο να προσφέρει μία εντελώς πρωτοποριακή εμπειρία μέσα στην καμπίνα και ευκολία. Το Dream Drive θα επιτρέψει στους οδηγούς και τους επιβάτες να εκμεταλλευτούν τη μεγάλη γκάμα αγαθών και υπηρεσιών που διατίθενται στο διαδίκτυο μέσα από την άνεση των αυτοκινήτων τους.

2eac27bb-honda-dream-drive-4-chariatis-530

Υπάρχουν δύο παραλλαγές στο ίδιο θέμα, με το ένα να βασίζεται στον οδηγό (Driver) και το δεύτερο να απευθύνεται στους επιβάτες (Passenger). Το πρώτο επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν κρατήσεις εστιατορίων, να προαγοράσουν εισιτήρια κινηματογράφου και να πληρώνουν για υπηρεσίες σε χώρους στάθμευσης ή πρατήρια ανεφοδιασμού χωρίς να αναγκαστούν να βγαίνουν από το όχημά τους. Όλα τα παραπάνω μπορούν να ενεργοποιηθούν μέσω φωνητικών εντολών, ενώ ο χρήστης μπορεί να χρησιμοποιήσει ηλεκτρονικούς τρόπους πληρωμής, μέσω PayPal, Mastercard και Visa.

Advertisement

b06ff30b-honda-dream-drive-2-chariatis-640

Σε ότι αφορά την παραλλαγή Passenger, αυτή δίνει τη δυνατότητα στους επιβάτες να χρησιμοποιούν τα smartphone τους, επιτρέποντάς τους να παίζουν διαδικτυακά παιχνίδια, να παρακολουθούν ταινίες ή να απολαμβάνουν την αγαπημένη τους μουσική. Για να διασφαλιστούν οι πολλές επιλογές ως προς την διασκέδαση των επιβατών, η Honda έχει ήδη προχωρήσει σε συνεργασία με γνωστές εταιρείες, όπως η Lego.

Advertisement

Δείτε το παρακάτω βίντεο: