Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η νέα Σειρά 3 της BMW έτοιμη και σε estate

Ελλάδα 23:11
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η νέα Σειρά 3 της BMW έτοιμη και σε estate

ΝΕΑ

Η νέα Σειρά 3 της BMW έτοιμη και σε estate

ΝΕΑ

Τον ερχόμενο Οκτώβριο αναμένεται η επίσημη παρουσίαση της νέας Σειράς 3 από τη BMW και οι πληροφορίες έχουν αυξηθεί για το μοντέλο, όπως και οι φωτογραφίες από τις δοκιμές.

Advertisement
Advertisement

Του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΠΟΪΔΑΝΗ

Την περιμένουμε πολύ καιρό και παρακολουθούμε την πορεία των δοκιμών της σε κάθε είδους περιβάλλον. Τώρα που μπήκε στην τελική ευθεία για την επίσημη παρουσίασή της το Φθινόπωρο στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού, οι πληροφορίες έχουν αρχίσει και πληθαίνουν, όπως και οι πιο αποκαλυπτικές φωτογραφίες αναφορικά με τις λεπτομέρειες της εμφάνισής της στο αμάξωμα αλλά και στην καμπίνα.

Advertisement
Advertisement

2018_bmw_3-series_boi-530

Σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες πληροφορίες, η estate έκδοση του μοντέλου είναι έτοιμη και θα λανσαριστεί ταυτόχρονα με την 4θυρη. Όπως αναμενόταν, η estate 3άρα θα είναι μια μικρογραφία της αντίστοιχης 5άρας, μέχρι και στη λεπτομέρεια της σχεδίασης που επιτρέπει το άνοιγμα του πίσω παρμπρίζ, ξεχωριστά από την υπόλοιπη πόρτα για την πρόσβαση στο χώρο των αποσκευών. Η βασική έκδοση από την άποψη του κινητήρα, θα είναι η 316i με τον 3κύλινδρο 1.500άρη των 136 ίππων, ενώ αντίστοιχα, για όσους προτιμούν το diesel, η 316d θα έχει τον κινητήρα του Mini Cooper D με τους 122 ίππους.

2018_bmw_3-series_boi-640

Advertisement