Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η νέα Alfa Romeo GTV μας αποκαλύπτεται

Ελλάδα 19:42
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η νέα Alfa Romeo GTV μας αποκαλύπτεται

ΝΕΑ

Η νέα Alfa Romeo GTV μας αποκαλύπτεται

ΝΕΑ

Σχεδόν έναν χρόνο μετά τις εξαγγελίες της διοίκησης της Alfa Romeo περί της νέας γενιάς GTV, αποκαλύφθηκε η πρώτη teaser φωτογραφία του ιταλικού κουπέ.

Advertisement
Advertisement

 

Η συγκεκριμένη φωτογραφία που εθεάθη στον επίσημο λογαριασμό της ιταλικής φίρμας στο Twitter, μας δείχνει την σχεδιαστική φόρμα της νέας GTV, που πιθανότατα ίσως να παρουσιάστηκε σε κάποια εταιρική παρουσίαση. Με μία πρώτη ματιά παρατηρούμε την ιδιαίτερη γραμμή της οροφής, που ακολουθεί την αλά κουπέ φιλοσοφία, τις μικρές γυάλινες επιφάνειες, τα στενά φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED και τις κόκκινες δαγκάνες των φρένων.

Advertisement
Advertisement

Αντίστοιχης φιλοσοφίας θα είναι και το εμπρός μέρος, με το μακρύ καπό και τους μεγάλους αεραγωγούς. Σημαντικές είναι οι αναφορές σχετικά με τον κινητήρα της νέας GTV, η οποία θα διαθέτει μία εξελιγμένη έκδοση του ήδη υπάρχοντος V6 twin-turbo των 2,9 λίτρων, που θα συνεργάζεται με έναν μικρό ηλεκτροκινητήρα. Η ισχύς των 510 PS αναμένεται να αυξηθεί στους +600 PS, ενώ δεν θα απουσιάζει η τετρακίνηση με σύστημα torque vectoring, ενώ η αναλογία βάρους ανάμεσα στους δύο άξονες θα είναι 50:50. Τέλος, να αναφέρουμε ότι σύμφωνα με τα πλάνα της Alfa Romeo, η νέας γενιάς GTV αναμένεται να λανσαριστεί στις αγορές μέσα στο 2021.