Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Mustang της Loder1899 αποκτά Aero Kit και Funky τροχούς

Ελλάδα 3:57
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Mustang της Loder1899 αποκτά Aero Kit και Funky τροχούς

ΝΕΑ

Η Mustang της Loder1899 αποκτά Aero Kit και Funky τροχούς

ΝΕΑ

Ενώ το Ford Mustang είναι ένα αμερικάνικο όχημα, υπάρχει αγάπη για το αυτοκίνητο σε όλο τον κόσμο. Εδώ, ο γερμανικός βελτιωτικός οίκος Loder1899 εφαρμόζει ένα πιο επιθετικό στυλ, προσθέτοντας ένα κιτ αμαξώματος και ένα σετ τροχών.

Advertisement
Advertisement

Η εταιρεία προσφέρει ένα σετ αεροδυναμικών στοιχείων έναντι 799€ που ντύνει τις πλευρές του αμαξώματος. Ο σχεδιασμός διαθέτει αιχμηρές άκρες που κάνουν το μπροστινό μέρος του Mustang να φαίνεται πιο άγριο. Για επιπλέον 1.199€ η Loder1899 προσφέρει μια πίσω πτέρυγα με το σχέδιο της να ταιριάζει άρρηκτα με το υπόλοιπο σύνολο. Έχει αρκετά χαμηλό προφίλ και καμπύλο σχήμα. Η εταιρία επισημαίνει ότι οι βραχίονες της αεροτομής αποτελούνται από ανθρακονήματα και ζυγίζουν μόλις 1,5 κιλό.

Για να ολοκληρώσει την εμφάνιση, η εταιρεία προσφέρει τους τροχούς Klassik B που έκαστος κοστίζει 691€. Οι διαστάσεις τους είναι 9,5×20 και έχουν ιδιαίτερο σχεδιασμό. Σε αντίθεση με το ματ μαύρο φινίρισμα, υπάρχουν πριτσίνια από ορείχαλκο γύρω από το εξωτερικό χείλος.

Advertisement
Advertisement

Η Loder1899 προσφέρει επίσης μερικές αναβαθμίσεις σε ότι αφορά στην απόδοση. Η εταιρεία διαθέτει ανοξείδωτη εξάτμιση με σύστημα πτερυγίων για τον κινητήρα V8. Τα νέα ελατήρια χαμηλώνουν την ανάρτηση κατά 25 χιλιοστά εμπρός και 20 χιλιοστά πίσω. Εάν προτιμάτε να έχετε μια ακόμη πιο brutal Mustang, τότε κάντε υπομονή επειδή το νέο Mach 1 είναι στο δρόμο. Ένα πρόσφατο teaser το δείχνει με μια αναθεωρημένη μάσκα με δύο κυκλικά ανοίγματα. Επιπλέον, η Ford υπονοεί αναβαθμίσεις απόδοσης για τοn V8 5.0 λίτρων. H πλήρης πρεμιέρα θα πραγματοποιηθεί αργότερα φέτος.