Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Mustang Shelby GT350 εντυπωσιάζει στην πίστα (+vid)

Ελλάδα 1:59
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Mustang Shelby GT350 εντυπωσιάζει στην πίστα (+vid)

ΝΕΑ

Η Mustang Shelby GT350 εντυπωσιάζει στην πίστα (+vid)

ΝΕΑ

Σε αυτό που θα μπορούσε ενδεχομένως να είναι το πιο σύντομο video “hot lap” που έχουμε δει ποτέ, η Ford βγάζει ένα Ford Mustang Shelby GT350 στο δρόμο προκειμένου να μας αναστατώσει.

Advertisement
Advertisement

Ενώ πολλοί από εμάς περιμένουμε υπομονετικά στο σπίτι με τα αυτοκίνητα μας έως ότου είναι θετικά ασφαλές να βγούμε ξανά έξω, η Ford φαίνεται να κάνει το πιο ξεκάθαρο πρόγραμμα στο Virginia International Raceway (VIR). Το καλό είναι ότι έχοντας έναν επαγγελματία οδηγό και το κατάλληλο περιβάλλον για δράση τότε σίγουρα το αποτέλεσμα είναι κολακευτικό.

Βλέπουμε τη Shelby GT350 να στρίβει εντυπωσιακά προτού ακολουθήσει μια ανηφορική διαδρομή προς ένα άλλο στροφών που καταλήγει σε μια μεγάλη ευθεία. Θα παρατηρήσετε επίσης πως η Ford έχει αφαιρέσει πράγματα όπως η μάρκα των γαντιών που φοράει ο οδηγός, καθώς και τη σήμανση της πίστας. Δεν μπορέσαμε πραγματικά να καταλάβουμε την επίδοση, αλλά ήταν σίγουρα ένας γρήγορος γύρος για τη Shelby GT350.

Σε ένα σημείο, θα μπορούσαμε να δούμε το ψηφιακό ταχύμετρο να αγγίζει τα 222 km/h, ενώ ο οδηγός πατάει ακόμα το γκάζι προκειμένου να μεγιστοποιήσει την ταχύτητα. Ποτέ δεν είδαμε τον πλήρη γύρο ή τουλάχιστον να δούμε επίσημο χρόνο από τη Ford. Ανεξάρτητα από αυτά, η Shelby GT350 μπορεί να μετατραπεί σε ένα πραγματικό όπλο. Η Shelby GT350 τροφοδοτείται από ένα επίπεδο Voodoo 5,2 λίτρων κινητήρα με 526 ίππους και ροπή 582 Nm. Η ισχύς αποστέλλεται στους πίσω τροχούς μέσω ενός τροποποιημένου εξατάχυτου χειροκίνητου κιβωτίου.

Advertisement
Advertisement