Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η μοναδική Pagani Huayra Hermés (+video)

Ελλάδα 6:41
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η μοναδική Pagani Huayra Hermés (+video)

ΝΕΑ

Η μοναδική Pagani Huayra Hermés (+video)

ΝΕΑ

Όταν όλοι οι φίλοι σας έχουν από μία Pagani Huayra και εσείς πρέπει να ξεχωρίσετε καλείτε τον οίκο Hermés στο Παρίσι να διαμορφώσει για εσάς το εσωτερικό και να προσθέσει κάποιες λεπτομέρειες στην εμφάνιση.

Advertisement
Advertisement

 

Η Huayra της Pagani είναι ένα από τα μοναδικά hypercars στον κόσμο. Με δωδεκακύλινδρο κινητήρα AMG twin-turbo και 730 ίππους είναι κάτι ιδιαίτερο. Όταν ένας πελάτης της Pagani θέλει κάτι διαφορετικό ο κατασκευαστής υπακούει και συνεργάζεται με τον οίκο Hermés, για να αλλάξει το εσωτερικό και να την διαφοροποιήσει εξωτερικά από τις άλλες.

Advertisement
Advertisement

Μην παίρνετε θάρρος δεν μπορούν όλοι να έχουν μία Huayra (έχει αρχική τιμή στα 2.230.000 ευρώ) αλλά ούτε και να τους την αλλάξουν στην Hermés. Για να καταλάβετε ένας από τους καλύτερους στο real estate (και YouTuber) ο Manny Khoshbin και ιδιοκτήτης του οχήματος πήρε την Pagani το 2015 και η Hermés του ολοκλήρωσε τις αλλαγές στις 12 Ιουλίου του 2019. Ο Khoshbin αρχικά προσέγγισε τον σχεδιαστικό οίκο, αυτοί ήρθαν σε συνεννόηση με τον Pagani και μετά από πέντε χρόνια η Huayra ήταν έτοιμη.

Advertisement

Το αυτοκίνητο ήταν αρχικά μαύρο/κόκκινο αλλά ο Manny Khoshbin το αναβάθμισε σε προδιαγραφές «BC» με 755 ίππους και την έβαψε καφέ με Hermés caramel δερμάτινη επένδυση και ασορτί εξοπλισμό ταξιδιού (βαλίτσες).  Μερικές από τις λεπτομέρειες του αυτοκινήτου είναι: Το καφέ ανθρακόνημα, το σήμα «Hermés» στον επιλογέα ταχυτήτων, το πλέγμα στους αεραγωγούς με λογότυπο Hermés και η διάταξη των τελικών στις εξατμίσεις, που σχηματίζουν το «H» logo.

Αν το design σας φαίνεται υπερβολικό, τότε προσπεράστε την… πρόζα του κυρίου Khoshbin στο video και πηγαίνετε στο 10:20 όπου βάζει σε λειτουργία τον V12 των 755 ίππων.

Advertisement