Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Mitsubishi μας παρουσιάζει τον αντίπαλο του Qashqai

Ελλάδα 6:48
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Mitsubishi μας παρουσιάζει τον αντίπαλο του Qashqai

ΝΕΑ

Η Mitsubishi μας παρουσιάζει τον αντίπαλο του Qashqai

ΝΕΑ

Mε μια teaser εικόνα χαμηλής ανάλυσης, η Mitsubishi ανακοίνωσε ότι στην έκθεση της Γενεύης τον Μάρτιο θα μας παρουσιάσει ένα νέο SUV, το οποίο έρχεται να τοποθετηθεί απέναντι στο Nissan Qashqai.

Advertisement
Advertisement

Eπιμέλεια: Κώστας Φούζας (kf@newsauto.gr)

H Μitsubishi έχει ήδη έτοιμο τον αντίπαλο του Nissan Qashqai. Το ντεμπούτο του μοντέλου θα γίνει στις αρχές Μαρτίου στην έκθεση της Γενεύης, με την εταιρεία να μας δείχνει σήμερα την πρώτη teaser εικόνα του αυτοκινήτου παραγωγής. Το νέο SUV της Mitsubishi θα έρθει για να τοποθετηθεί στη γκάμα της εταιρείας δίπλα από το ASX και κάτω από το Outlander, έχοντας παράλληλα σχεδίαση που θα προκύψει από το πρωτότυπο XR-PHEV II που είχε δείξει η εταιρεία το 2015. Από την πρώτη teaser φωτογραφία που δόθηκε στη δημοσιότητα μπορούμε να διακρίνουμε κάποια στοιχεία της σχεδίασης του μοντέλου, όπως είναι τα αιχμηρά πίσω φώτα, τα πλαϊνά έντονα νεύρα, αλλά και τα δυναμικά εμπρόσθια φώτα.

Στα υπόλοιπα στοιχεία του, προς το παρόν η Mitsubishi δεν δίνει στη δημοσιότητα κάποια πληροφορία, ωστόσο σε ό,τι αφορά στους κινητήρες, μετά την περσινή εξαγορά της εταιρείας από την Renault-Nissan, είναι δεδομένο ότι θα δούμε κάποιους κινητήρες της γαλλο-ιαπωνικής συνεργασίας στο νέο SUV. Επίσης, πληροφορίες αναφέρουν ότι ενδεχομένως το αυτοκίνητο παραγωγής θα έχει στην γκάμα του και υβριδική έκδοση.

Advertisement
Advertisement