Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το Nissan 350Z ως… ημιφορτηγό

Ελλάδα 13:21
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το Nissan 350Z ως… ημιφορτηγό

ΝΕΑ

Το Nissan 350Z ως… ημιφορτηγό

ΝΕΑ

Το Nissan 350Z είναι ένα πολύ καλό σπορ αυτοκίνητο, αλλά αν κάτι δεν είχε ποτέ σκοπό να κάνει είναι να μεταφέρει φορτία.

Advertisement
Advertisement

Αυτή η παράξενη εικόνα κοινοποιήθηκε πρόσφατα στη σελίδα IdiotsInCars στο Reddit και δείχνει ένα κόκκινο 350Z σε έναν χώρο στάθμευσης κάπου στις ΗΠΑ.

Τίποτα ασυνήθιστο μέχρι εδώ. Αυτό που πραγματικά είναι ασυνήθιστο, ωστόσο, είναι το γεγονός ότι υπάρχει ένα UTV, κοινώς μια “γουρούνα” στην οροφή του.

Είναι δύσκολο να γνωρίζουμε με βεβαιότητα τι ακριβώς συμβαίνει εδώ, αλλά φαίνεται πολύ πιθανό ο ιδιοκτήτης του 350Z είτε απλώς να αγόρασε μόλις το τετράτροχο όχημα αναψυχής είτε το φόρτωσε στην οροφή του Nissan προκειμένου να το μεταφέρει κάπου αλλού.

Advertisement
Advertisement

Όποια και αν είναι η εξήγηση, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το βάρος του συγκεκριμένου UTV προφανώς θα καταστρέψει την οροφή του 350Z.

Και αυτό θα συμβεί παρά το γεγονός ότι ο ιδιοκτήτης του σπορ αυτοκινήτου φαίνεται πως έχει τοποθετήσει είτε ξύλο είτε χαρτόνι κάτω από τους πίσω τροχούς της γουρούνας, φαινομενικά σε μια προσπάθεια να προστατεύσει το αυτοκίνητο.

Κοιτάξτε προσεκτικά και θα παρατηρήσετε ότι το βάρος του UTV φαίνεται να έχει τερματίσει την πίσω ανάρτηση του Nissan.

Advertisement

Υπάρχουν επίσης μερικοί ιμάντες που προφανώς χρησιμοποιήθηκαν για να ασφαλίσουν το UTV στη θέση του μέχρι αυτό να μεταφερθεί στον προορισμό του.

Advertisement

Είναι σαφές ότι υπάρχουν περισσότερες ερωτήσεις παρά απαντήσεις εδώ και μία από τις πιο έκδηλες ερωτήσεις που έχουμε είναι ακριβώς πώς το UTV κατάφερε να φορτωθεί στην οροφή του 350Z.

Το σίγουρο είναι πως αυτό δεν είναι κάτι που μπορεί να γίνει με τα χέρια. Υποθέτουμε ότι πρέπει να έχουν χρησιμοποιήσει ένα clark, καθώς δεν μπορούμε να φανταστούμε πώς αλλιώς θα κατέληγε στην οροφή του δύσμοιρου 350Z. Άβυσσος η ψυχή του ιδιοκτήτη…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ένα Nissan 350Z από τον «Πόλεμο των Άστρων» (VIDEO)
Nissan: Πούλησε τις μετοχές που διατηρούσε στην Daimler
Eden Hazard: Ο αστέρας της Ρεάλ Μαδρίτης οδηγεί Nissan Leaf (+video)

Advertisement