Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Mercedes EQA δοκιμάζεται σε κρύες συνθήκες

Ελλάδα 20:49
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Mercedes EQA δοκιμάζεται σε κρύες συνθήκες

ΝΕΑ

Η Mercedes EQA δοκιμάζεται σε κρύες συνθήκες

ΝΕΑ

Η Mercedes EQA είναι cool. Αυτή τη φορά, το νέο ηλεκτρικό crossover που δοκιμάζεται σε συνθήκες παγετού, αποκτά κάποιες σπορτίφ πινελιές στο αμάξωμα του. Το νέο προϊόν της γερμανικής φίρμας αποτελεί ένα από τα 10 ηλεκτροκίνητα μοντέλα που θα ακολουθήσουν έως το 2025.

Advertisement
Advertisement

 

Οι νέες εικόνες της EQA που δημοσιεύθηκαν τραβήχτηκαν στη Σκανδιναβία ενώ το ηλεκτρικό όχημα υποβάλλεται σε χειμερινές δοκιμές. Σκοπός ήταν να διαπιστωθεί πως αντιδρούν τα ηλεκτρικά στοιχεία του αυτοκινήτου σε ακραίες καιρικές συνθήκες. Με μια ματιά, το πρωτότυπο της EQA φαίνεται να μοιάζει αρκετά με το σχήμα της επερχόμενης Mercedes-Benz GLA, η οποία αποτελεί μια μεγάλη απόκλιση από το πρωτότυπο. Οι διαστάσεις και των δύο φαίνεται να είναι ομοιόμορφες, όπως επίσης και οι εισαγωγές αέρα. Με όλες αυτές τις ομοιότητες, περιμένετε και ένα πανομοιότυπο εσωτερικό όπως επίσης και ανάλογες τεχνολογίες.

Advertisement
Advertisement

Η ολοκαίνουργια EQA υιοθετεί νέα μάσκα, φώτα και άλλες πικάντικες λεπτομέρειες στο σώμα της, οι οποίες την κάνουν τελικά να ξεχωρίζει σε σχέση με την EQC που φορά εκτός των άλλων στα σπλάχνα της και θερμικούς κινητήρες. Δεν υπάρχουν ακόμη πληροφορίες σχετικά με το σύστημα κίνησης της EQA και τις ακριβείς προδιαγραφές που θα πλαισιώνουν τα μοντέλα της γκάμας. Ωστόσο, δεδομένου ότι η EQC υπόσχεται περίπου 321 χιλιόμετρα με μια πλήρη φόρτιση, η EQA λογικά δεν πρέπει να απέχει πολύ από αυτή την τιμή. Εν τω μεταξύ, το νέο EV θα είναι τετρακίνητο, αφού είναι εξοπλισμένο με την ίδια πλατφόρμα MFAII που θα χρησιμοποιηθεί στη νέα GLA. Η νέα EQA της Mercedes-Benz πιθανότατα θα κάνει το ντεμπούτο της το επόμενο έτος, επειδή στο προσκήνιο για την εταιρία βρίσκεται τώρα η νέα γενιά GLA.