Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Mercedes-Benz V-Class “κανιβαλίζει” τις limo

Ελλάδα 17:38
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Mercedes-Benz V-Class “κανιβαλίζει” τις limo

ΝΕΑ

Η Mercedes-Benz V-Class “κανιβαλίζει” τις limo

ΝΕΑ

Όταν είστε πραγματικά πλούσιος η οποιαδήποτε Rolls-Royce δεν είναι αρκετά μεγάλη για να δείξετε το εύρος της περιουσίας σας, επιλέξτε καλύτερα λοιπόν μια τροποποιημένη V-Class της Mercedes-Benz, αποτελεί την πιο τρανή απόδειξη.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Συνεπώς, δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι όλο και περισσότερες  εταιρείες βελτιώσεων εργάζονται εντατικά καταθέτοντας τις καλύτερες προτάσεις τους για την V-Class, μετατρέποντας ένα σχεδόν κανονικό φορτηγό σε κάτι άλλο executive, κατάλληλο για έναν βασιλιά. Η τελευταία εταιρεία που κάνει ακριβώς αυτό είναι η TopCar.

Vilner-Mercedes-Benz V-Class-inter-tsiro-640

Advertisement
Advertisement

Οι τροποποιήσεις που έγιναν στην V-Class ξεκίνησαν όπως αναμενόταν από την καμπίνα. Ανάλογα με τις επιθυμίες του πελάτη, η V-Class μπορεί να είναι εξοπλισμένη με δύο ευρύχωρες «ξαπλώστρες» εμπρός ή εναλλακτικά με τέσσερα άνετα δερμάτινα καθίσματα. Εάν υπάρχουν δύο επιλογές, το δεύτερο μισό του εσωτερικού της V-Class κυριαρχείται από μια μεγάλη τηλεόραση με επίπεδη οθόνη και ήχο surround, με μια ποικιλία από όμορφα φινιρισμένα ντουλάπια και όλα τα χρωμιωμένα διακοσμητικά στοιχεία που θα μπορούσατε να επιθυμήσετε. Άλλες διαθέσιμες εσωτερικές διαμορφώσεις, περιλαμβάνουν πλούσιες κουρτίνες και πτυσσόμενα τραπέζια.

Vilner-Mercedes-Benz V-Class-tsiro-640

Στρέφοντας προς το εξωτερικό το βλέμμα σας, η διακεκριμένη Merc είναι επίσης διαθέσιμη με μια επιλογή προσαρμοσμένων πινελιών πολυτέλειας. Μεταξύ αυτών, βρίσκονται το κατασκευασμένο από ανθρακονήματα καπό, την αναθεωρημένη μπροστινή πρόσοψη μαζί με τη μάσκα, τις εντυπωσιακές πλευρικές ποδιές, τις ζάντες αλουμινίου κατά παραγγελία, τετραπλή απόληξη της εξάτμισης καθώς και πίσω διαχύτη από ανθρακονήματα για άγριες καταστάσεις.