Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Mercedes-Benz GLC Coupe με επιδερμικές αλλαγές

Ελλάδα 1:49
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Mercedes-Benz GLC Coupe με επιδερμικές αλλαγές

ΝΕΑ

Η Mercedes-Benz GLC Coupe με επιδερμικές αλλαγές

ΝΕΑ

Η Mercedes-Benz ετοιμάζει πυρετωδώς την ανανεωμένη γενιά του κόμπακτ SUV μοντέλου της GLC Coupe. Μάλιστα, οι παπαράτσι ήδη έδωσαν στην δημοσιότητα τις πρώτες κατασκοπευτικές φωτογραφίες από το μοντέλο δοκιμών.

Advertisement
Advertisement

 

Του ΚΩΣΤΑ ΧΑΡΙΑΤΗ

Advertisement
Advertisement

Όπως διακρίνουμε και στις φωτογραφίες, το γερμανικό SUV έχει υποστεί σχεδιαστικές αλλαγές κυρίως στην εμπρός μάσκα, με σημαντικότερη αυτή της τοποθέτησης νέων φωτιστικών σωμάτων τεχνολογίας LED που έχουν ενσωματωμένα και τα φώτα ημέρας. Εκτός αυτού, η GLC Coupe θα διαθέτει επανασχεδιασμένο εμπρός προφυλακτήρα και γρίλια. Οι στυλιστικές αλλαγές είναι πιο περιορισμένες στο πίσω τμήμα και αφορούν κυρίως την διάταξη των φώτων της όπισθεν και της σχεδίασης των απολήξεων της εξάτμισης. Επίσης, στο εσωτερικό οι επιβάτες θα έχουν στη διάθεσή τους μία μεγαλύτερη σε μέγεθος κεντρική οθόνη και νέο touchpad, ενώ νέας σχεδίασης θα είναι και το τιμόνι.

2019-mercedes-glc-facelift-spy-photo-chariatis-530

Σχετικά με τους κινητήρες δεν υπάρχει κάτι επίσημο, αν και ακούγεται έντονα ότι η GLC Coupe θα εφοδιάζεται με τα μηχανικά σύνολα της νέας C-Class. Εάν συμβεί αυτό, θα διατίθενται σε επίπεδο βενζίνης o 1,6 λίτρων με 129 και 156 ίππων αντίστοιχα, ο δίλιτρος των 184 και 258 ίππων και ο V6 τρίλιτρος  των 333 ίππων. Στο «στρατόπεδο» των diesel έχουμε , έναν νέο 1,6 λίτρων με απόδοση 122 και 160 ίππων και τον δίλιτρο με 150 και 194 ίππους.