Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Mercedes-Benz C-Class ανανεώνεται στα σημεία

Ελλάδα 16:31
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Mercedes-Benz C-Class ανανεώνεται στα σημεία

ΝΕΑ

Η Mercedes-Benz C-Class ανανεώνεται στα σημεία

ΝΕΑ

Η Mercedes-Benz προετοιμάζεται να δώσει στη C-Class ένα καθιερωμένο facelift, το αποτέλεσμα φυσικά το βλέπουμε σε αυτές τις κατασκοπευτικές λήψεις του επερχόμενου ανανεωμένου μοντέλου της γερμανικής φίρμας. Το αστέρι μακιγιάρεται διακριτικά και προσεκτικά.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Για το εξωτερικό, οι προσεκτικές αλλαγές αποτελούν μια όμορφη εξέλιξη της εμφάνισης του τρέχοντος μοντέλου. Η πρόσθια όψη διατηρεί τη διάταξη των τριών τμημάτων της, αλλά οι «αναπνοές» είναι μικρότερες, πράγμα που επιτρέπει τη δημιουργία παχύτερων φωτιστικών σωμάτων μεταξύ τους. Οι μηχανικοί της Mercedes “κρύβουν” πλήρως τη μάσκα εδώ, αλλά οι φωτογραφίες δείχνουν ότι είναι λίγο μεγαλύτερη από το τρέχον όχημα.

Ακόμη και τα μοντέλα βάσης της ανανεωμένης C-Class θα υιοθετούν τους συμβατικούς προβολείς LED. Η Mercedes θα φορτώσει ακόμα πιο εξελιγμένο φωτισμό σε υψηλότερες εκδόσεις. Οι υπόλοιπες αισθητικές αλλαγές βρίσκονται στο πίσω μέρος. Τα καλύμματα πάνω από τα πίσω φώτα δείχνουν ότι το sedan έχει νέα στοιχεία και φαίνονται κάπως πιο γωνιακά από τις υπάρχουσες εκδόσεις. Το καμουφλάζ στον προφυλακτήρα κρύβει τις νέες ρυθμίσεις του στυλ, αλλά η εξάτμιση ταιριάζει με την αντίστοιχη της σημερινής C300.

Advertisement
Advertisement

Κάτω από το καπό, η Mercedes θα μπορούσε να εγκαταστήσει το νέο υπερτροφοδοτούμενο τετρακύλινδρο 2, 0 λίτρων κινητήρα (M 264), με εναλλάκτη 48 volt και αντλία νερού 48 volt. Ο νέος εξακύνδρος σε σειρά της εταιρείας, θα μπορούσε από την άλλη να φτάσει σε υψηλότερα επίπεδα, αντικαθιστώντας τον υπάρχον V6.

Το Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης το Σεπτέμβριο είναι η ευκαιρία της Mercedes να κάνει το ντεμπούτο της αναθεωρημένης C-Class και αυτό θα επέτρεπε την έναρξη των πωλήσεων πριν από το τέλος του χρόνου, ιδιαίτερα στην Ευρώπη. Μετά την αποκάλυψη της sedan, περιμένετε από τη Mercedes να εισαγάγει αργότερα παρόμοιες αναθεωρήσεις για τις Coupe, Convertible και Estate.

Mercedes-benz-c-class-spy-shots-inter-tsiro-640Mercedes-benz-c-class-spy-shots-tsiro-640