Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η McLaren μας προετοιμάζει για την 720S Spider

Ελλάδα 11:49
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η McLaren μας προετοιμάζει για την 720S Spider

ΝΕΑ

Η McLaren μας προετοιμάζει για την 720S Spider

ΝΕΑ

Με μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ένα σύντομο video teaser η McLaren ανακοίνωσε την παρουσίαση της ανοιχτής 720S Spider η οποία θα γίνει μέσα στο Δεκέμβριο.Του ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΡΠΙΔΗ

Advertisement
Advertisement

Με μια σύντομη ανακοίνωση που όμως περιείχε πολλές κρυφές αναφορές σε ανοιχτή οροφή και περισσότερο φως η McLaren αποκάλυψε την έλευση της 720S Spider καθώς και την ημερομηνία της παρουσίασής της που θα γίνει στις 8 Δεκεμβρίου.

Οι φήμες για την ανοιχτή 720S ξεκίνησαν πριν από περίπου ένα μήνα και συνοδεύτηκαν από κάποιες ψηφιακές απεικονίσεις που έδειχναν την πιθανή εικόνα του αυτοκινήτου. Στο video της McLaren το επίμαχο σημείο του αυτοκινήτου βρίσκεται στο σκοτάδι, ωστόσο υπάρχει η υποψία πως φαίνεται κάποια μαλακή οροφή. Αν πάντως τελικά το αυτοκίνητο παραγωγής είναι αντίστοιχο με τις ψηφιακές απεικονίσεις τότε το οπτικό αποτέλεσμα θα είναι άκρως ελκυστικό.

mclaren-720s-spider-teaser24565harpi640

Advertisement
Advertisement

Προς το παρόν η McLaren δεν έχει δώσει στη δημοσιότητα οποιαδήποτε άλλη πληροφορίας σχετικά με τις τεχνικές προδιαγραφές του μοντέλου. Συνήθως η προσθήκη μαλακής οροφής λόγω του μηχανισμού και των απαραίτητων ενισχύσεων έχει σαν αποτέλεσμα την αύξηση του βάρους.  Δεν έχει διευκρινιστεί λοιπόν αν η Spider λόγω του βάρους θα έχει διαφορά στις επιδόσεις ή αν η εταιρία θα αυξήσει περεταίρω την ισχύ ως αντιστάθμισμα, κάτι που πάντως δεν δείχνει αρκετά πιθανό.