Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η McLaren ετοιμάζει θηρίο για πίστα και δρόμο

Ελλάδα 17:56
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η McLaren ετοιμάζει θηρίο για πίστα και δρόμο

ΝΕΑ

Η McLaren ετοιμάζει θηρίο για πίστα και δρόμο

ΝΕΑ

Μπορεί η προσοχή μας σε ότι έχει να κάνει με τη McLaren Automotive να είχε στραφεί στο μοντέλο με κωδικό όνομα BP23 που έρχεται για να διαδεχθεί την P1 και να τοποθετηθεί στην κορυφή της σειράς Ultimate Series, όμως οι Βρετανοί έκαναν την έκπληξη αποκαλύπτοντας πως ετοιμάζουν κάτι που θα δούμε ακόμα νωρίτερα!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Ο λόγος για την κορυφαία McLaren που έχουμε δει έως τώρα, την οποία η μάρκα χαρακτηρίζει ως το πιο ακραίο, προσανατολισμένο για την πίστα αλλά με άδεια κίνησης και στους δρόμους μοντέλο που έχει σχεδιάσει ποτέ!

Δεν γνωστοποιήθηκε το όνομά του, μόνο πως θα μάθουμε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό προς το τέλος του έτους. Δημοσιεύτηκε όμως μία teaser φωτογραφία που δείχνει την τριπλή απόληξη των εξατμίσεων που «φωνάζει» πως έχουμε να κάνουμε με κάτι θηριώδες!

Advertisement
Advertisement

«Ο σχεδιασμός της είναι κτηνώδης, η πιο αγνή έκφραση της φιλοσοφίας της μάρκας ‘ή απόδοση ακολουθεί τη λειτουργικότητα’. Όμως η καθημερινή ευελιξία θα θυσιαστεί για να προσφέρει την πιο έντονη οδηγική εμπειρία στην πίστα», αναφέρει η ανακοίνωση της McLaren.

Σίγουρα το αβάφτιστο ακόμα μοντέλο θα παραχθεί σε περιορισμένο αριθμό ενώ τα επίσημα αποκαλυπτήριά του θα πραγματοποιηθούν το πρώτο τρίμηνο του 2018, ενδεχομένως στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης.

Όμως μη σας ανοίγει η όρεξη: είναι ήδη sold out!

Advertisement

mclaren-hypergt-teaser-a640tall