Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η McLaren 720S Spider της MSO

Ελλάδα 14:09
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η McLaren 720S Spider της MSO

ΝΕΑ

Η McLaren 720S Spider της MSO

ΝΕΑ

Το τμήμα McLaren Special Operations, έκανε τα μαγικά του σε μια 720 S Spider και το εκπληκτικό υπεραυτοκίνητο έγινε ακόμα πιο εντυπωσιακό.

Advertisement
Advertisement

 

Τονίζοντας με μπλε χρώμα κάποιες επιφάνειες και αναβαθμίζοντας ανάλογα την αισθητική της καμπίνας, το MSO (McLaren Special Operations) τμήμα της εταιρείας, παρουσίασε τη δική του εκδοχή για το ανοιχτό υπεραυτοκίνητο. Ο επικεφαλής σχεδιασμού του ειδικού τμήματος της εταιρείας, Darryl Scriven, υπογράμμισε πως «αναδεικνύοντας με μπλε χρώμα τα σημεία όπου το αυτοκίνητο αεροδυναμικά “αναπνέει” είναι η μέθοδος που επιλέξαμε για να βελτιώσουμε κάτι που είναι ήδη εξαιρετικό. Η επιλογή αυτή μας ήρθε πολύ φυσικά ως έμπνευση».

Advertisement
Advertisement

Οι τεχνικοί του τμήματος πέρασαν περισσότερες από 260 ώρες για να πετύχουν αυτό το αισθητικό αποτέλεσμα στο αμάξωμα, με τη μπλε απόχρωση να «σβήνει» προς τα πίσω. Ένα στοιχείο που έκανε ακόμα πιο δύσκολη τη διαδικασία, ήταν και το ότι αυτό που βλέπουμε ως μπλε στις φωτογραφίες, είναι προϊόν πρόσμιξης 3 χρωμάτων. Αντίστοιχα και στην καμπίνα όπου το ποιοτικό δέρμα εναλλάσσεται με αλκαντάρα, δίνοντας έτσι ένα καλό δείγμα για το τι μπορούν να ζητήσουν ως στοιχείο εξατομίκευσης, οι υποψήφιοι αγοραστές του μοντέλου από την εταιρεία και το ειδικό της τμήμα, έναντι –φυσικά- ενός εύλογου τιμήματος.

Advertisement

Advertisement