Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η McLaren 720S παίρνει κυριολεκτικά τα βουνά! (vid)

Ελλάδα 13:19
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η McLaren 720S παίρνει κυριολεκτικά τα βουνά! (vid)

ΝΕΑ

Η McLaren 720S παίρνει κυριολεκτικά τα βουνά! (vid)

ΝΕΑ

Υπάρχουν οχήματα που υπερέχουν στην κίνηση εκτός δρόμου όπως είναι το Jeep Wrangler, για παράδειγμα, το οποίο είναι ένα από τα λίγα οχήματα στον κόσμο που είναι χτισμένο για να διασχίζει το τραχύ έδαφος. Η McLaren 720S από την άλλη πλευρά, είναι ένα supercar που σίγουρα δεν έχει σκοπό να πατήσει ποτέ τους τροχούς της μακριά από την άσφαλτο.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Τι συμβαίνει, λοιπόν, όταν μια 720S επιχειρεί να αφήσει το πεπατημένο μονοπάτι σαν να ήταν Wrangler; Παραδόξως, δεν είναι τόσο κακή όσο αρχικά νομίζατε. Το video αποκαλύπτει μια 720S που πατά σε κάποιο ανώμαλο έδαφος. Κάποιος θα πίστευε ότι η McLaren θα κολλήσει αμέσως ή θα υποστεί ζημιά, αλλά εκπληκτικά δεν συμβαίνει τελικά τίποτα από αυτά…

Η 720S δοκιμάζεται σαν στρατιώτης σε άγνωστο περιβάλλον χωρίς απώλειες. Το video τελειώνει απότομα όταν αυτή φτάσει σε ανώμαλο έδαφος με κλίση. Υποψιαζόμαστε πως αυτό είναι αρκετό για να σταματήσει. Ακόμη, πρέπει να προσθέσουμε πόσο είμαστε εντυπωσιασμένοι με την προσπάθεια της. Αυτή είναι μια από τις σπάνιες περιπτώσεις που θα δείτε ένα supercar να επιχειρεί κίνηση εκτός δρόμου. Η ρύθμιση των ελατηρίων και η ανάρτηση Proactive Chassis Control II φαίνεται να κάνουν την κατάσταση πολύ καλύτερη.

Advertisement
Advertisement

Είναι αυτός ο ιδιοκτήτης τρελός για να προβεί σε κάτι τέτοιο; Λοιπόν, είναι το αυτοκίνητό του, ώστε να μπορεί να κάνει ότι θέλει με αυτό. Αν ήταν δική μας, θα το απολαμβάναμε αυστηρά σε μια επιφάνεια που εφευρέθηκε από το 1902: Στην άσφαλτο.