Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η McLaren 570S Spider “διασκεδάζει” στο Goodwood (vid)

Ελλάδα 16:07
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η McLaren 570S Spider “διασκεδάζει” στο Goodwood (vid)

ΝΕΑ

Η McLaren 570S Spider “διασκεδάζει” στο Goodwood (vid)

ΝΕΑ

Η τελευταία προσθήκη στην οικογένεια McLaren Super Series, είναι αναμφίβολα η 570S Spider, η οποία έχει βιντεοσκοπηθεί σε δράση στο περίφημο Hill Climb στο Goodwood. Το πιο προσιτό μοντέλο open-top που έγινε στο Woking, από τα 164.750 δολάρια στο Ηνωμένο Βασίλειο, γιόρτασε το δυναμικό ντεμπούτο του την επόμενη μέρα, απελευθερώνοντας ισχύ 570PS και ροπή 61,0 kgm από τον πανίσχυρο turbo V8 βενζινοκινητήρα 3,8 λίτρων.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Η McLaren λέει ότι παρά την προφανή ποινή βάρους που συνοδεύει το νέο στυλ του αμαξώματος, η 570S Spider είναι τόσο γρήγορη όσο η 570S Coupe, αφού χρειάζεται 3,2 sec για να φτάσει στα 100km/h από στάση, ενώ σημειώστε πως επιταχύνει μέχρι τα 328 km/h, με την οροφή ανεβασμένη. Εάν την αναδιπλώσετε ο τελευταίος αριθμός θα πέσει στα 315 km/h, μικρό μάλλον το κακό για εμάς τους κοινούς θνητούς…

Το βασικό χαρακτηριστικό του τελευταίου μοντέλου της McLaren είναι η αναδιπλούμενη τοποθέτηση της σκληρής οροφής, η οποία απαιτεί μόλις 15 sec προκειμένου να ανοίξει ή να κλείσει, επίσης όλο αυτό μπορεί να πραγματοποιηθεί με ταχύτητες μέχρι και 40 km/h. Η αυτοκινητοβιομηχανία άρχισε ήδη να λαμβάνει παραγγελίες για τη νέα Spider 570S, από τότε μάλιστα που αποκαλύφθηκε. Οι παραδόσεις στους υπερτυχερούς και πάμπλουτους πελάτες λέγεται ότι θα αρχίσουν μετά τον Αύγουστο.

Advertisement
Advertisement

McLaren-570S-Spider-Goodwood-tsiro-640