Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Lorinser αναβαθμίζει την Mercedes-Benz A Class

Ελλάδα 2:37
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Lorinser αναβαθμίζει την Mercedes-Benz A Class

ΝΕΑ

Η Lorinser αναβαθμίζει την Mercedes-Benz A Class

ΝΕΑ

Ένα πακέτο οπτικής αλλά και μηχανικής αναβάθμισης παρουσίασε ο βελτιωτικός οίκος Lorinser για την νέα Mercedes-Benz A Class.Του ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΡΠΙΔΗ

Advertisement
Advertisement

Για όσους δεν μπορούν να φθάσουν οικονομικά την AMG A35 αλλά αναζητούν καλύτερες επιδόσεις η εταιρία βελτιώσεων Lorinser που εξειδικεύεται στα μοντέλα Mercedes-Benz παρουσίασε ένα πακέτο αναβάθμισης για την νέα Α250. Οπτικά η διαφοροποίηση από τις απλές εκδόσεις προκύπτει από το χείλος στον εμπρός προφυλακτήρα, τις πλαϊνές ποδιές, τον διαχύτη αλλά και την τετραπλή εξάτμιση καθώς και τις διαφορετικές ζάντες ενώ τα σήματα της Mercedes έχουν αντικατασταθεί από αυτά της Lorinser.

Βέβαια το πιο ουσιαστικό κομμάτι της αναβάθμισης αφορά την βελτίωση του κινητήρα ο οποίος ανεβαίνει από τους 220 στους 254 ίππους και από τα 35,7 στα 42,8 χλγμ. ροπής. Η εταιρία δεν έχει ανακοινώσει κάποιες επίσημες τιμές επιδόσεων όμως είναι σίγουρο πως η αύξηση της ισχύος θα επιτρέπει στην Α250 να επιταχύνει από στάση στα 100 χλμ/ώρα σε λιγότερο από τα 6’’ που χρειάζεται η νορμάλ Α250.

Το συγκεκριμένο πακέτο έχει την ονομασία Green Series και η Lorinser θα το παρέχει σε περιορισμένο αριθμό οχημάτων.

Advertisement
Advertisement

3374fbf4-lorinser-mercedes-a-class-tuning-145654harpi640