Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η αιτία που ο Τραμπ κόλλησε Κορωνοϊό!

Ελλάδα 6:49
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η αιτία που ο Τραμπ κόλλησε Κορωνοϊό!

ΝΕΑ

Η αιτία που ο Τραμπ κόλλησε Κορωνοϊό!

ΝΕΑ

Η νέα προεδρική λιμουζίνα του Ντόναλντ Τραμπ μπήκε και επισήμως σε λειτουργία, όπως δείχνει και το νέο βίντεο που δείχνει το αυτοκίνητο να κινείται κατά την διάρκεια των προηγούμενων ημερών στους δρόμους της Νέας Υόρκης.

Advertisement
Advertisement

Οι ερμητικά κλειστές πόρτες και τα θωρακισμένα παράθυρα μπορεί να είναι η αιτία που ο Τραμπ κόλλησε κορωνοϊό; Είναι ένα ερώτημα που θέτουν αρκετοί με το άκουσμα της είδησης ότι Πρόεδρος και η σύζυγός του μολύνθηκαν από τον ιό. Παρόλο που οι τεχνικοί του “Beast” άλλαζαν κάθε εβδομάδα τα πανάκριβα φίλτρα της Cadillac, η βαριά θωράκιση του αυτοκινήτου και ο μη σωστός αερισμός του, κρατάει επί μέρες εντός της καμπίνας ιούς ιδιαίτερα ανθεκτικούς, όπως ο κορωνοϊός.

Οπτικά, το νέο προεδρικό όχημα δείχνει μακράν πιο μοντέρνο από τους προκατόχους του, ενώ με μία πρόχειρη ματιά μοιάζει αρκετά με την Cadillac CT6, με μεγαλύτερο μεταξόνιο. Αλλά υπάρχουν αρκετές διαφοροποιήσεις, καθώς το «Τέρας» διαθέτει μία ιδιαίτερης αισθητικής μάσκα και πιο παραδοσιακής σχεδίασης προβολείς. Επίσης, ακούγεται λογικό το προεδρικό αυτοκίνητο να διαθέτει μία διαφορετική πλατφόρμα, που σύμφωνα με ξένες πηγές βασίζεται σε πλαίσιο φορτηγού, με το βάρος του να κυμαίνεται από 6.803 σε 9.071 kg. Επίσης, είναι το πιο προηγμένο θωρακισμένο αυτοκίνητο σε ολόκληρο τον κόσμο, με το κορυφαίο σύστημα κωδικοποίησης επικοινωνιών.

Advertisement
Advertisement

Dnz3fPuXkAE1U09-chariatis-530

Μέχρι τώρα, οι πληροφορίες σχετικά με το νέο όχημα μετακίνησης του Προέδρου δεν είναι πολλές. Αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ έχει συνάψει συμβόλαιο συνεργασίας με την General Motors, για την κατασκευή περίπου δώδεκα οχημάτων, συνολικής αξίας 13,4 εκατομμυρίων ευρώ. Επίσης φημολογείται ότι το μοντέλο θα μπορεί να φιλοξενεί έως και επτά επιβάτες, καθώς το πίσω μέρος έχει διαμορφωθεί κατάλληλα για τον Τραμπ και τέσσερις συμβούλους του.

Δείτε το παρακάτω σύντομο βίντεο:

Advertisement

Διαβάστε επίσης:

Advertisement

Περιφέρεια Αττικής: 15 προτάσεις-σοκ για διπλώματα και μεταβιβάσεις

Ρεκόρ σημειώνουν οι πωλήσεις ηλεκτρικών αυτοκινήτων!

Τέλος οι κομπίνες στα εισαγόμενα μεταχειρισμένα!

Advertisement