Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η… light πρόταση για την Lamborghini Urus

Ελλάδα 15:27
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η… light πρόταση για την Lamborghini Urus

ΝΕΑ

Η… light πρόταση για την Lamborghini Urus

ΝΕΑ

Η Mansory λανσάρει ένα νέο kit για την Lamborghini Urus, το οποίο περιλαμβάνει –όπως υποστηρίζει η εταιρεία- ελαφρές επεμβάσεις στο sport SUV.

Advertisement
Advertisement

Πολύ ανθρακόνημα αλλά χωρίς ιδιαίτερες επεμβάσεις, παρά μόνο στα προφανή. Το kit για την Lamborghini Urus, είναι η πρόταση της Mansory για όσους θέλουν να κάνουν κάποιες… διακριτικές επεμβάσεις στο αυτοκίνητό τους. Οι προφυλακτήρες εμπρός και –κυρίως- πίσω, είναι αυτοί που έχουν παίξει το ρόλο του καμβά για το εξεζητημένο αυτό δημιούργημα που απευθύνεται σε ευτραφή πορτοφόλια.

Advertisement
Advertisement

Αν θυμάστε την πρόταση Venatus της Mansory για το μοντέλο, που είχε παρουσιαστεί στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης τον περασμένο Μάρτιο, θα συμφωνήσετε πως εδώ έχουμε μια πολύ πιο light εκδοχή. Δεν παύει όμως και πάλι να είναι ιδιαίτερα «βαριά» για το μάτι το δικό μας που δεν έχει καλά- καλά εξοικειωθεί με την stock μορφή του μοντέλου. Όπως και να έχει, το kit που αφορά όσους μπορούν να το αποκτήσουν και θέλουν να μείνουν διακριτικοί.

Η χρήση του ανθρακονήματος είναι εκτενής και δεν περιορίζεται σε αυτά που βλέπετε στις φωτογραφίες. Οι τροχοί του αυτοκινήτου είναι μια ακόμα πρόταση από την Mansory, με διάμετρο από 22 έως και 24 ίντσες, ενώ στη λίστα του βελτιωτικού οίκου συναντάμε και διαφορετική sport εξάτμιση (από την πολλαπλή εξαγωγής έως την απόληξή της στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου) αλλά και πολλαπλές επεμβάσεις στην αισθητική και τα υλικά επένδυσης της καμπίνας.

Advertisement

Η διαφορά που προκύπτει στο βάρος του αυτοκινήτου είναι αμελητέα και πιθανότατα κανείς δεν θα προσέξει τη διαφορά στις επιδόσεις. Για τα 100 χιλιόμετρα ανά ώρα από στάση, η Urus της Mansory χρειάζεται μόλις 3,6 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική ταχύτητα του αυτοκινήτου είναι 305 χιλιόμετρα ανά ώρα. Ο 4λιτρος twin-turbo V8 αποδίδει 650 ίππους και 86,7 kgm ροπής και η Mansory δεν έχει κάτι επιπλέον να προτείνει για περαιτέρω βελτίωση.

Advertisement

 

 

Advertisement