Menu
Live η κίνηση | Τιμές Καυσίμων Podcasts | NewsAutoChoice

ΝΕΑ

Η Λευκάδα πιο κοντά στους Αθηναίους – Εντυπωσιακό video

  • newsautoteam

Σε δύο μήνες αναμένεται να ολοκληρωθεί ένα σπουδαίο έργο. Δείτε το drone – video!

Η Αμβρακία Οδός, ένα από τα μεγαλύτερα οδικά έργα της Δυτικής Ελλάδας, προετοιμάζεται να ολοκληρωθεί, καθώς το τελευταίο τμήμα της αναμένεται να παραδοθεί στα τέλη Νοεμβρίου.

Το τμήμα Δρυμός-Βόνιτσα, με ιδιαίτερες τεχνικές προκλήσεις λόγω της ορεινής φύσης του, προσφέρει σημαντικές οδικές βελτιώσεις για την περιοχή, αφού η ολοκλήρωση της οδού θα αλλάξει τον τρόπο μετακίνησης στη Δυτική Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, η διαδρομή Λευκάδα-Αθήνα αναμένεται να μειωθεί σε περίπου 3 ώρες και 20 λεπτά, προσφέροντας έτσι σημαντικές εξοικονομήσεις χρόνου και καυσίμων για τους οδηγούς.

Επιπλέον, η νέα οδός θα συνδέει απευθείας την Ακτίου με την Ιόνια Οδό, ενισχύοντας τη συνολική οδική υποδομή της περιοχής.

Με προϋπολογισμό 160,5 εκατ. ευρώ, η Αμβρακία Οδός θα διαθέτει 4 λωρίδες κυκλοφορίας και θα παρακάμπτει τις πόλεις της Αμφιλοχίας και της Βόνιτσας, διευκολύνοντας έτσι την κυκλοφορία. Η πρόσφατη παράδοση της Παράκαμψης της Αμφιλοχίας ήδη έχει ανακουφίσει την πόλη από το βάρος της κυκλοφορίας, αποδεικνύοντας την αξία του έργου.

Δείτε το video από τις τελικές εργασίες που γίνονται:

 

ΑΚΟΜΑ:
Ένα απίστευτο έργο γίνεται στην Λευκάδα
Ξεμπλοκάρουν τα μεγάλα έργα
Στα ύψη οι προσφορές για την Αττική Οδό. Ποια είναι η μεγαλύτερη;

Δείτε ΟΛΕΣ τις τελευταίες ειδήσεις τη στιγμή που συμβαίνουν στο newsauto  

Οι υπόλοιπες ειδήσεις στο Πρώτο ΘΕΜΑ