Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Lamborghini Huracan Avio της Luethen Motorsport

Ελλάδα 18:15
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Lamborghini Huracan Avio της Luethen Motorsport

ΝΕΑ

Η Lamborghini Huracan Avio της Luethen Motorsport

ΝΕΑ

Σχεδόν πριν από τρία χρόνια, η Lamborghini παρουσίασε τη Huracan Avio στη Γενεύη, μια περιορισμένη έκδοση που αποτίει φόρο τιμής στην Ιταλική Πολεμική Αεροπορία. Κάποιος θα μπορούσε να σκεφτεί ότι μια ειδική έκδοση ενός ήδη εξωτικού αυτοκινήτου, όπως η Huracan Avio, θα αρκούσε ακόμη και για τους πιο ανήσυχους αγοραστές, αλλά προφανώς κάνει λάθος…

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ

Ένα από τα 250 κομμάτια που κατασκευάστηκαν από τη Raging Bull έχει υποστεί μερικές ενδιαφέρουσες αλλαγές. Οι συγκεκριμένες αναβαθμίσεις δεν αυξάνουν την ισχύ του ήδη εντυπωσιακού V10 των 5,2 λίτρων, αλλά αντιμετωπίζουν περισσότερο την οπτική πλευρά του supercar.

Το αεροδυναμικό πακέτο που βλέπετε εδώ προέρχεται από την Luethen Motorsport, έναν Γερμανό βελτιωτικό οίκο που εδρεύει στο Αμβούργο. Προσθέτει μια εντυπωσιακή πρόσθια ποδιά δύο τμημάτων, spoiler σε κάθε πλευρά, αλλά και πίσω πτέρυγα. Αυτά τα κομμάτια αποτελούνται από ανθρακονήματα και συνδυάζονται με σφυρήλατες ζάντες Roc Schmiederader FL.10, εμπρός 20 ιντσών και 21 ιντσών πίσω. Η εργοστασιακή Lamborghini Huracan Avio έχει ήδη μια σειρά βελτιώσεων σε σχέση με την κανονική έκδοση του supercar. Εκτός από τον περιορισμένο αριθμό κατασκευής, όλοι τους έχουν ένα ειδικό εξωτερικό φινίρισμα, το γράμμα L63 στις πόρτες, με το γράμμα L να είναι το όνομα της εταιρείας και το 63 να είναι το έτος που ιδρύθηκε και άλλα πικάντικα χαρακτηριστικά.

Advertisement
Advertisement

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, η Lamborghini Huracan Avio τροφοδοτείται από έναν ατμοσφαιρικό V10 κινητήρα 5,2 λίτρων. Αποδίδει 610 PS και 560 Nm ροπής, κάτι που μεταφράζεται σε 0-100 km/h σε 3,2 sec και τελική ταχύτητα 325 km/h.

Lamborghini-huracan-avio-tuning-luethen-motorsport-tsiro-640