Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η κορυφαία αγγελία ever…

Ελλάδα 18:24
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η κορυφαία αγγελία ever…

ΝΕΑ

Η κορυφαία αγγελία ever…

ΝΕΑ

Με το δικό του (τραβηγμένο) τρόπο ο πωλητής ενός Peugeot 106 Rallye στέλνει το μήνυμα στους απανταχού ιδιοκτήτες οχημάτων που διαθέτουν μεταχειρισμένα σε… άριστη κατάσταση, ατρακάριστα, με λίγα χιλιόμετρα κοροϊδεύοντας τον κόσμο…

Advertisement
Advertisement

Το πρόβλημα που υπάρχει στην αγορά των μεταχειρισμένων οχημάτων είναι γνωστό. Τα περισσότερα είναι σαν… καινούργια, έχουν ελάχιστα χιλιόμετρα, φυσικά είναι ατρακάριστα και εννοείται πως είναι ευκαιρίες.

Αυτά γράφουν αρκετοί που πωλούν οχήματα από δεύτερο χέρι, μέχρι να αποδειχτεί το αντίθετο και ο νέος ιδιοκτήτης χτυπά το κεφάλι του στον τοίχο. Για να τρολάρει όσους προσπαθούν να κοροϊδέψουν τους υποψήφιους πελάτες, ο ιδιοκτήτης ενός Peugeot 106 Rallye ανέβασε τη δική του αγγελία που δεν θέλει και πολλά σχόλια.

Διαβάστε παρακάτω και θα καταλάβετε.

Advertisement
Advertisement

«Γειά χαραντάν και τα κουκιά μπαγλάν σε όλους τους ραλλάκιδες!!! Λοιπόν, η αγγελία αυτή έχει πολύ πόνο γι’ αυτό οι ευαίσθητοι να πάτε για ύπνο. Το αμάξι είναι όπως το βλέπετε στις φωτό oι oποίες τραβήχτηκαν άνοιξη του 2009. Το πήρα εγώ πρώτο χέρι από τον κουμπάρο μου στη Σαλονίκη που το είχε πάρει για κόντρες, από έναν γείτονά του που το είχε για αναβάσεις, από έναν στη Λάρισα που το είχε πεταμένο σε ένα οικόπεδο γιατί το είχε βγάλει ολική και δεν είχε λεφτά να το φτιάξει.
Το αμάξι όταν ήταν δύο χρονών το κλέψανε κάτι γύφτοι για ληστείες και μετά ήταν πάντα φυλασσόμενο στο πάρκινγκ της ΓΑΔΑ και του 0ΔΔΥ γι’ αυτό και το χρώμα του είναι άριστο. Εγώ το πήρα καθαρά για μέσο μεταφοράς, σπίτι-δουλειά, δουλειά-σπίτι. Μετά με χώρισε η γυναίκα γιατί όπως θα δείτε στις φωτό η μόνη μ@@να για μένα είναι το 106 και τελικά έγινε το σπίτι μου, γιατί έμεινα και χωρίς δουλειά.
Στην πορεία το μετέτρεψα σε καντίνα όπως φαίνεται στην αρχική φωτό, αλλά είναι φουλ αναστρέψιμο όπως φαίνεται στη δεύτερη. 2 βίδες και καθάρισες. Οπότε, ουσιαστικά πουλάω το καλύτερο 106 που υπήρξε ποτέ κι υπάρχει ακόμα συν επιχείρηση με σταθερή πελατεία κτλ.
Το χρώμα όπως είπα είναι τέλειο κι εργοστασιακό γιατί την καντίνα την αράζω δίπλα σε ένα εργοστάσιο με αλουμίνια κι όλα τα καυσαέρια από τα φουγάρα πάνε και κάθονται πάνω στην 106άρα. Μοτέρ μαμά, σασμάν μπαμπάς, εσωτερικό μπάρμας κι ότι άλλο υπάρχει από έξτρα είναι της θείας μου γιατί της έκλεβα κάτι ψιλά για να τα πάρω. Μέσα μοσχοβολάει καθώς είμαι φανατικός αντικαπνιστής. Πριν 2 μήνες μετά από 30 χρόνια Marlboro το γύρισα σε ατμό με γεύση μήλο.
Επίσης, δεν έχω βάλει ποτέ άνθρωπο μέσα, οπότε καταλαβαίνετε για τι κατάσταση μιλάμε. Μόνο ζώα έβαζα γιατί είχα κάτι πρόβατα παλιά και τα ανίψια μου που μάλλον είναι χειρότερα από ζώα. Το αμάξι είναι το μοναδικό τετράφυσο που έβγαλε ποτέ η Πεζό κι επίσης το μοναδικό με ελατήρια πίσω και ράβδους μπροστά για καλύτερο κράτημα. Ένα μόνο πράγμα δεν έχει πειραχτεί ποτέ κι αυτό είναι το τασάκι γιατί το έχω για τους πελάτες όταν τρώνε το βρώμικο.
Αναρτήσεις φοράει σούστες από Ford Model T κι έχω γράψει 1 ώρα και 2 λεπτά στα Μέγαρα. Υπάρχει και in car πλάνο στις φωτό με τον ανιψιό μου μέσα. Στις Σέρρες δεν ξέρω χρόνο, γιατί ξεκίνησα να πάω μια μέρα και μου έμεινε κάπου στα Καμένα Βούρλα. Δίπλα του δεν στέκεται τίποτα! Με το μόνο που μπορώ να το συγκρίνω είναι ένα τηλεκατευθυνόμενο της Nikko που είχα μικρός και με το Top Gun του κερατά του Tom Cruise!
Μιας και θυμήθηκα τον Tom το αμάξι είναι ότι πιο όμορφο έχει δημιουργήσει ο Θεός πάνω στον πλανήτη Γη. Δεν λέω καν άνθρωπος. Σιγά μην φτιάξανε οι οι Γάλλοι με τις μπαγκέτες και τα κρουασάν τέτοιο πλάσμα. Αυτό είναι ξεκάθαρα θεόσταλτο! Δεν φαντάζεστε τί γίνεται όπου εμφανίζομαι! Σέλφι, αυτόγραφα… της π@@τάνας! Ηηηηη @@νοπαγίδα! Όσον αφορά τα σέρβις επειδή δεν εμπιστεύομαι κανέναν τα κάνω μόνος μου. Κάθε φορά που αλλάζω λάδια στη φριτέζα τα πετάω μέσα στο 106 και το αντίστροφο! Εξάτμιση την έχω καταργήσει, αφού έχω το μπουρί για την ψησταριά.
Παρακαλώ να πάρετε τηλέφωνο μόνο οι χασομέρηδες! Με τους σοβαρούς δεν ασχολούμαι καν. Επίσης, στα π@π@ρια μου αν είσαι 15άρης ή 80άρης! Εμένα με νοιάζει να έχεις χέρια για να ψήσεις σωστό λουκάνικο. Όσον αφορά την τιμή είναι συζητήσιμη μόνο προς τα πάνω! Έχει γεμίσει ο τόπος με μπ@@ρδέλα των 5 και 10Κ ευρώ. Ανακατασκευασμένο λέει ο ένας κι απλά άλλαξε άρωμα, από δεντράκι πράσινο πήρε κίτρινο. Ατρακάριστο λέει ο άλλος κι έχει πέσει 67 φορές από την Ακρόπολη. Χωρίς σάπια λέει ο άλλος κι από κάτω το αμάξι είναι καφέ σαν το φραπέ που έπινα το πρωί. Απείραχτο λέει το άλλο το ταλέντο και πέταξε πάνω ένα μαμά φιλτροκούτι που το βρήκε μισό από τον παλιατζή μπας και τσιμπήσει κανά κορόιδο.
Μην αναφέρω τα χάρβαλα 205 και τα williams που αν τους πετάξεις μπανάνα θα ορμήσουν σαν μαϊμού από το Αττικό πάρκο. Πολλά φιλιά στην φουρνιά του 106sportclub.gr όπου κι αν είναι και σκ@τ@ στα μούτρα των εξυπνάκηδων με τα τωρινά σκουπίδια σαξόραλλα»!

Advertisement


Για να δείτε και την σχετική αγγελία πατήστε
ΕΔΩ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Τι ήθελε να μας δείξει ο Πανόπουλος με την Lamborghini και το Chaos;
Πωλείται ένα σπάνιο Hummer H1 στην Ελλάδα
Πόσο έχουν πουλήσει στην Ελλάδα 15 ξεχωριστά SUV;

Advertisement