Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Κιμ Καρντάσιαν δεν αντιστάθηκε στο Tesla Cybertruck

Ελλάδα 1:38
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Κιμ Καρντάσιαν δεν αντιστάθηκε στο Tesla Cybertruck

ΝΕΑ

Η Κιμ Καρντάσιαν δεν αντιστάθηκε στο Tesla Cybertruck

ΝΕΑ

Το Tesla Cybertruck έγινε το νέο background στη φωτογράφηση της διάσημης Κιμ Καρντάσιαν.

Advertisement
Advertisement

Η Κιμ Καρντάσιαν, μαζί φυσικά με την υπόλοιπη οικογένειά της, μπορεί στην αρχή της «καριέρας» της να πέρασε από σαράντα κύματα κριτικής, ωστόσο τώρα είναι πολύ απλά μια ζάπλουτη επιχειρηματίας και εγνωσμένη influencer.

Ένα από τα μεγαλύτερα πάθη της Καρντάσιαν είναι η συλλογή αυτοκινήτων. Στο γκαράζ της έχει σπάνια και πολύ ακριβά αυτοκίνητα στα οποία μάλιστα στις περισσότερες περιπτώσεις έχει βάλει τη δική της πινελιά χρωματίζοντάς τα στο αγαπημένο της Ghost Grey, μια απόχρωση του γκρι. Η Κιμ Καρντάσιαν έχει ακόμα και αποκλειστική συνεργασία με τον βελτιωτικό οίκο Platinum Motorsports, που φροντίζει τα οχήματά της.

Το τελευταίο απόκτημα της Κιμ Καρντάσιαν είναι ένα αυτοκίνητο που έχει κατακτήσει τα social media. Μιλάμε φυσικά για το Tesla Cybertruck, το ιδιαίτερο ηλεκτρικό pick-up που έχει ξεχωρίσει τόσο με τις επιδόσεις και την ανθεκτικότητά του, όσο και με τον μοναδικό του σχεδιασμό.

Advertisement
Advertisement

Παρά το γεγονός ότι το Cybertruck λόγω του ειδικού περιβλήματος από ατσάλι δεν μπορεί να βαφτεί, η Καρντάσιαν έκανε την καρδιά της πέτρα και απέκτησε ένα. Αποφάσισε μάλιστα να φωτογραφηθεί με το νέο της απόκτημα ανεβάζοντας ακόμα περισσότερο την αναγνωρισιμότητα του μοντέλου, ιδιαίτερα στους φίλους του lifestyle και της μόδας.

Το εντυπωσιακό στην ανάρτηση της Κιμ Καρντάσιαν στα social media είναι ότι δεν έγραψε ούτε μια λέξη για το αυτοκίνητο. Άλλωστε, όταν έχεις μια τέτοια σταρ των μέσων κοινωνικής δικτύωσης να φωτογραφίζεται με το αυτοκίνητό σου, τι σε νοιάζει πόσους ίππους είναι ή πόση αυτονομία έχει. Σίγουρα ο Ίλον Μασκ δεν θα μπορούσε να βρει καλύτερο τρόπο να διαφημίσει το Cybertruck.