Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Jeep στο σαλόνι της Γενεύης

Ελλάδα 0:45
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Jeep στο σαλόνι της Γενεύης

ΝΕΑ

Η Jeep στο σαλόνι της Γενεύης

ΝΕΑ

Στη Γενεύη η αμερικανική εταιρία θα παρουσιάσει ένα concept βασισμένο στην Trailhawk εκδοχή του νέου Renegade, καθώς και μία ειδική έκδοση του Wrangler.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ (carotog@gmail.com)

Στο σαλόνι της Γενεύης, που θα σηκώσει αυλαία σε μερικές μόλις μέρες, η Jeep θα παρουσιάσει το πρωτότυπο Hard Steel. Πρόκειται για μία εκκεντρική ιδέα που διαφοροποιείται από την ειδική μεταλλική βουρτσισμένη βαφή του αμαξώματος με οπές εξαερισμού στο καπό και σκουρόχρωμες λεπτομέρειες. Ανάμεσα σε άλλα ξεχωριστά στοιχεία περιλαμβάνεται η γρίλια της Mopar, η ρυθμιζόμενη ανάρτηση και οι 16άρες ζάντες με ελαστικά BF Goodrich All-Terrain.

Advertisement
Advertisement

To concept συνδυάζεται και με ένα εφετζίδικο τρέιλερ που οπτικά μοιάζει σαν ένα κομμένο πίσω μέρος του Renegade. Το τρέιλερ εξοπλίζεται με μία μονάδα Wi-Fi Spot που περιλαμβάνει μία μεγάλη οθόνη αφής με φουλ πρόσβαση σε διάφορες διαδικτυακές πλατφόρμες και φυσικά στα social media. Επίσης, στον εκθεσιακό χώρο της Jeep θα βρίσκεται το Renegade με τον 1.4 Multiair με τα 170 PS καθώς και νέες εκδόσεις του Grand Cherokee.

Πέρα από το πρωτότυπο Renegade Hard Steel, η Jeep θα παρουσιάσει στην ελβετική έκθεση την ειδική έκδοση Wrangler Black Edition II. Το εν λόγω Wrangler βασίζεται στην έκδοση Sahara με μαύρες λεπτομέρειες στο στιλ της Mopar, ενώ στάνταρ είναι το πακέτο Dual Top με υφασμάτινη οροφή και εναλλακτικά hardtop τριών μερών. Στο εσωτερικό υπάρχει πλούσιος εξοπλισμός με GPS που συνδυάζεται με την πρόσφατη πλατφόρμα Uconnect. Η διάθεση του ειδικού Wrangler στην ευρωπαϊκή αγορά θα ξεκινήσει το καλοκαίρι στην ντίζελ έκδοση με τον κινητήρα 2,8 lt απόδοσης 200 PS και θα συνδυάζεται αποκλειστικά με αυτόματο κιβώτιο πέντε σχέσεων.

Advertisement