Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Jeep στη Γενέυη

Ελλάδα 8:28
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Jeep στη Γενέυη

ΝΕΑ

Η Jeep στη Γενέυη

ΝΕΑ

Το περίπτερο της Jeep στη Γενεύη θα φιλοξενεί νέες εκδόσεις όλων των μοντέλων της γκάμας της καθώς και βελτιωμένες εκδόσεις με την υπογραφή της Mopar.

Advertisement
Advertisement

Ένα από τα μοντέλα με αρκετό ενδιαφέρον και για την δική μας αγορά θα είναι το Cherokee S που βασίζεται στην πλούσια έκδοση Limited και έχει λευκή απόχρωση με μαύρη οροφή, ράγες οροφής και νέες ζάντες 19 ιντσών. Στο εσωτερικό υπάρχουν δερμάτινες επενδύσεις, το σύστημα πολυμέσων Uconnect με οθόνη 8,4 ιντσών καθώς και πλήρες πακέτο συστημάτων ασφάλειας και υποβοήθησης του οδηγού.

Αντίστοιχη έκδοση S θα υπάρχει και για το Compass που θα προσφέρεται επίσης με διχρωμία λευκού με μαύρη οροφή και θα συνοδεύεται από ένα πολύ πλούσιο επίπεδο εξοπλισμού. Επιπλέον το Compass αποκτά και την έκδοση Night Eagle με τονισμένα στοιχεία και εξοπλισμό πολυτέλειας.

Advertisement
Advertisement

Στο μεγαλύτερο Cherokee η έκδοση S ξεχωρίζει από το λευκό μεταλλικό χρώμα και τους σκούρους γκρι τροχούς 19 ιντσών. Στο εσωτερικό η δερμάτινες επενδύσεις προσφέρουν μια πολυτελή νότα ενώ το αυτοκίνητο συνοδεύεται από όλα τα συστήματα ασφαλείας που διαθέτει η Jeep. Το αυτοκίνητο χρησιμοποιεί ένα δίλιτρο υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα 270 ίππων που συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο εννέα σχέσεων και τετρακίνηση. Επίσης στην γκάμα προστίθεται και η πιο σκληροπυρηνική έκδοση εκτός δρόμου Trailhawk που ξεχωρίζει από τις περιμετρικές προστατευτικές ποδιές, τα εκτός δρόμου ελαστικά και τους διαφορετικούς προφυλακτήρες που σε συνδυασμό με την αυξημένη απόσταση από το έδαφος βελτιώνουν τις γωνίες προσέγγισης και αναχώρησης.

Έκδοση S θα υπάρχει και για το ανανεωμένο για το 2019 Grand Cherokee. Σαν βάση χρησιμοποιείται η έκδοση Limited και εκτός από την χαρακτηριστική λευκή απόχρωση θα διαθέτει επιπλέον το φουσκωμένο καπό της έκδοσης SRT και τροχούς 20 ιντσών. Στο εσωτερικό θα υπάρχουν δερμάτινες επενδύσεις καθώς και ένα προηγμένο ηχοσύστημα της Alpine. Η κίνηση θα δίνεται από έναν 3.0 V6 κινητήρα 250 ίππων. Παράλληλα με τα παραπάνω η Jeep θα παρουσιάσει και μοντέλα με αναβαθμίσεις από τον οίκο Mopar με εξέχον μοντέλο ένα βελτιωμένο Wrangler Rubicon με σημαντικά αναβαθμισμένο εκτός δρόμου χαρακτήρα.

Advertisement

 

Advertisement