Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Jaguar Land Rover συμβάλει στη μάχη ενάντια στην πανδημία

Ελλάδα 14:21
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Jaguar Land Rover συμβάλει στη μάχη ενάντια στην πανδημία

ΝΕΑ

Η Jaguar Land Rover συμβάλει στη μάχη ενάντια στην πανδημία

ΝΕΑ

Περισσότερα από 160 οχήματα σε όλο τον κόσμο θέτει στη διάθεση των αρμόδιων φορέων η Jaguar Land Rover προκειμένου να ενισχύσει το έργο τους ενάντια στον COVID-19.

Advertisement
Advertisement

Η κινητοποίηση της JLR είναι παγκόσμια μέσω των τοπικών αντιπροσωπιών της οι οποίες θα διαθέσουν οχήματα σε υπηρεσίες άμεσης κινητοποίησης και παροχής βοήθειας. Εντονότερη είναι η βοήθεια της εταιρίας επί βρετανικού εδάφους όπου η JLR διέθεσε συνολικά 57 οχήματα μεταξύ των οποίων και 27 νέα Defender στον Βρετανικό Ερυθρό Σταυρό για την μεταφορά ιατρικών εφοδίων και τροφής σε ευάλωτα άτομα σε όλη τη χώρα. Αντίστοιχες ενέργειες έχουν γίνει στην Ισπανία, τη Γαλλία, την Αυστραλία και τη Ν. Αφρική.

Η απόφαση πάρθηκε κατόπιν της παύσης κάθε είδους εκδήλωσης με δημοσιογραφικό ή προωθητικό ρόλο οπότε η διοίκηση της εταιρίας έκρινε προτιμότερο να διαθέσει τα οχήματα του ενεργού στόλου της για την εξυπηρέτηση χρήσιμων σκοπών παρά τα αυτοκίνητα να κάθονται ανενεργά σε κάποιο γκαράζ.

Advertisement
Advertisement

Το αυτοκίνητα που έχουν διατεθεί είναι από Defender μέχρι Range Rover, Jaguar F-Pace, E-Pace αλλά και κάποιες sedan Jaguar. Επιπλέον η JLR βρίσκεται σε στενή συνεργασία με την βρετανική κυβέρνηση για την αξιοποίηση των πόρων του τμήματος έρευνας και ανάπτυξης, του σχεδιαστικού τμήματος αλλά και του εξοπλισμού τρισδιάστατης εκτύπωσης. Αξίζει να σημειώσουμε πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η JLR συμβάλει για κάποιο κοινωφελή σκοπό καθώς η εταιρία έχει μια 65χρονη συνεχή συνεργασία με το Διεθνή Ερυθρό Σταυρό.

 

Advertisement